Actualitate

Seara Chinezească la Mamma Mia! LIVE Cooking Show Luni 31 August 18:00-21:00 la Terasa Mamma Mia

Publicat: 31 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Seara Chinezească la Mamma Mia LIVE Cooking Show Luni 31 August 1800-2100 la Terasa Mamma Mia

La fiecare început de săptămână Mamma Mia Restaurant & Catering invită toți ieșenii într-o călătorie culinară unică! O nouă oprire în itinerariul nostru culinar este fascinanta și misterioasa CHINA, o destinație asiatică plină de gusturi și arome intense. Preparatele chinezești autentice ies mereu în evidență prin contrastul și textura ingredientelor.

LIVE Cooking Show. Bucătarii Mamma Mia vor găti chiar în fața ta! Cu multă pasiune și entuziasm Chefii nostrii Emi, Genoveva și Cristina vor pregăti în aer liber, într-o atmosferă relaxantă de vară, specialități ale bucătăriei chinezești: STIR FRY – un mix de legume crocante, cărniță de porc și alune de pădure asezonate cu sos de soia. Clienții se vor putea bucura în deschiderea evenimentului gastronomic de bautura tradițională de orez SAKE iar la desert vă vom îndulci cu DELICIU CHINEZESC un preparat interesant din banane pane și sos dulce acrișor.

Te așteptăm cu voie bună împreuna cu prietenii sau familia, la SEARA CHINEZEASCĂ, Luni, 31 AUGUST 2020 între orele 18:00-21:00 la Terasa Gulliver #MammaMia.

Rezervări și informații suplimentare la 0762.662.642­­

Adauga un comentariu