Local

Seară de magie, la Iași! După ploaie, sute și sute de ieșeni participă la un mega-concert de operă urmat de un joc de artificii – GALERIE FOTO, LIVE VIDEO

Publicat: 11 sept. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu

După o vremea complet nefavorabilă și o ploaie ce a inundat întreg orașul, concertul tradițional al Operei Naționale Romane Iași a fost amânat (programat sâmbătă, 10 septembrie 2022), evenimentul are loc în aceste momente in Piața Palatului Culturii din Iași. Chiar daca au fost averse, cu câteva minute înainte, sute și sute de ieșeni sunt prezenți. Atmosfera este una specială iar participanții vor audia arii celebre.

Seară de magie la Iași

Ajunsă la a XI-a ediție, gala va avea elementele de succes ale anilor trecuți: pagini muzicale fermecătoare, arii celebre de operă și momente de balet interpretate de artiștii Operei Iași și de invitați speciali, jocuri de lasere și focuri de artificii.

„Aflată la a XI-a ediție, gala din acest an este specială, atât din punctul de vedere al repertoriului, cât și al locului de desfășurare. Ocrotită de cupola de stele a celui mai mare scenograf, Natura, și sub privirile unui simbol arhitectural al Iașului, Palatul Culturii, scena Operei vă invită la un regal artistic”, arată tenorul Andrei Fermeșanu, manager interimar al ONRI.

„Efervescența, eleganța și candoarea ariilor de operă și operetă, corurile celebre, momentele coregrafice completate de lasere și focurile de artificii promit să fie reperele unui eveniment de poveste din viața culturală a capitalei Moldovei. Pe scenă vor urca artiștii Operei din Iași și invitați surpriză, conduși de la pupitrul dirijoral de bagheta maestrului Jin Wang. Vă așteptăm cu mare bucurie sâmbătă, 10 septembrie, începând cu ora 20:00, să ridicăm împreună cortina unei noi stagiuni legendare la Opera Națională Română din Iași”, a conchis Andrei Fermeșanu.

Comentarii
Adauga un comentariu