Actualitate

Seara Românească la Mamma Mia! LIVE Cooking Show LUNI 14 Septembrie 18:00-21:00 la Terasa Mamma Mia

Publicat: 14 sept. 2020

Mamma Mia Restaurant & Catering, așa cum v-a obișnuit la fiecare început de săptămână, continuă călătoria gastronomică poposind pe meleaguri tradiționale românești! Restaurantul din inima orașului dedică seara de Luni deliciilor din bucătăria românească, ce vor fi preparate de către chefii noștri: Andrei, Daniel, Andrei, Ovidiu, Florin, Ionut, Roxana într-un LIVE Cooking Show de senzație, dedicat demonstrației culinare. Bucătarii Mamma Mia vor prepara la fața locului, împărtășind dragostea pentru calitate și bun gust.

Fiți alături de oameni dragi care fac diferența între o seară oarecare și una de neuitat! Clienții care aleg să își petreacă înserarea la Terasa Mamma Mia, vor avea parte de preparate autentice, delicioasele Fasole cu afumătură și murături, iar la desert renumitele Găluște cu prune, alături de vinuri răcoroase. În deschidere vă așteptăm cu Lichiorul de Vișine sau Țuica de Bădăcin.

“Vrem să facem Mamma Mia un loc mai vesel și plin de viață, să vă întâmpinăm cu o atmosferă magică și cu preparate NOI și delicioase, ca toți cei ce ne calcă pragul să aibă o experiență plăcută. Vă așteptăm în continuare cu drag la Serile Tematice dedicate gastronomiei internaționale!“

Vino cu prietenii sau familia la SEARA ROMÂNEASCĂ din data de Luni 14 Septembrie orele 18:00-21:00 la Terasa Gulliver #MammaMia.
Rezervări la 0762.662.642

Adauga un comentariu