Actualitate

Seara Rusească la Mamma Mia! LIVE Cooking Show LUNI 7 Septembrie 18:00-21:00 la Terasa Mamma Mia

Publicat: 07 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Seara Rusească la Mamma Mia LIVE Cooking Show LUNI 7 Septembrie 1800-2100 la Terasa Mamma Mia

Următoarea noastră destinație gastronomică este RUSIA! Redescoperă alături de Mamma Mia Restaurant & Catering la Seara Rusească preparate noi și atmosfera rusească. Cheamă toți prietenii într-o călătorie culinară unică! Se vor pregăti în lumina caldă a apusului de soare, cu voie bună și muzică tradițională, preparate specifice bucătăriei rusești: Beef Stroganoff pe pat de Tagliatele, Deliciu Rusesc – Blini cu dulceață de afine și ardei iute gătite cu spor și drag de către Maestru bucătar Camelia, Chef Emi și Chef Toma – LIVE Cooking Show. Bucătarii Mamma Mia le vor prepara la fața locului, proaspete și delicioase! Clienții vor putea servi Elderflowers Moscow Mule un cocktail răcoros și aromat în ton cu preparatele acestei seri dar și vinuri Cuvee Special: alb sec, roze sec și roșu sec.

“Săptămâna începe cu cântec și voie bună pentru toți ieșenii! Așa vrem să fie în fiecare luni seară la Mamma Mia. Cu preparate NOI și servire impecabilă, vă așteptăm cu drag la Serile Tematice dedicate gastronomiei internaționale.“

Dacă dorești nu doar un eveniment culinar în sine, ci o întreagă experiență, vino și redescoperă Rusia la Mamma Mia!

Rezervări și informații suplimentare la 0762.662.642

Încântă-ți toate simțurile la un eveniment de LIVE Cooking Show LUNI, 7 Septembrie între orele 18:00-21:00 la SEARA RUSEASCĂ – Terasa Gulliver #MammaMia.

Adauga un comentariu