National

Secretarul general al PSD: Klaus Iohannis trebuie să-l sacrifice pe „nebunul“ de Orban

Publicat: 15 oct. 2019

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, spune că președintele Klaus Iohannis este un foarte prost jucător de șah. Șeful statului nu vede mutările ulterioare dărâmării Guvernului. Fifor consideră că Iohannis este aproape în situație de mat. Asta pentru că nu știe ce să facă în continuare.

Mihai Fifor, atac DUR la adresa lui Victor Ponta: Era doar poza pusa in geam

”Iohannis este un foarte prost jucător de șah. Nu e capabil să vadă dincolo de prima mutare, care îi pare câștigătoare. A mutat și a dat jos guvernul. Dar nu știe ce să facă mai departe. E într-o situație în care aproape că și-a dat singur mat. Au dispărut de pe tablă toți cei care l-au ajutat să treacă moțiunea. Va trebui să își sacrifice mai multe piese! Printre ele „nebunul” de Orban și încă vreo 15-16 pioni care să intre într-un guvern de sacrificiu.

Singura problemă e că tabla de șah pe care Iohannis joacă atât de prost se numește România! El poate pierde partida. Dar românii vor pierde lucruri mult mai concrete: tăieri de salarii și pensii, taxe mai mari, disponibilizări!

Mutarea care îi poate da șah mat lui Iohannis este votul vostru din noiembrie! Acum, voi sunteți la rând să faceți mutarea decisivă!”, scrie Mihai Fifor.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu