Horoscop

Horoscop 24 septembrie. Secretele ies la iveală. Zodii îngenuncheate

Publicat: 24 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscop 24 septembrie. Secretele ies la iveală. Zodii îngenuncheate
Planeta Mercur în zodia Scorpion va scoate secrete la iveală

Astrologii spun că astăzi planeta Mercur intră în zodia Scorpion. Ce înseamnă acest lucru? Ei bin, se va activa sectorul dorinţelor. Poate vom dori să facem lucuri interzise, precum să ne însuşim lucruri care nu ne aparţin. Discuţiile de azi se duc într-o direcţie personală şi nişte secrete pot ieşi la iveală. Haideţi să vedem ce scrie în horoscop 24 septembrie.

Mercur tranzitează zodia Scorpion până pe 27 septembrie. Zodiile vor vedea viaţa în profunzime, din punctul lor de vedere, şi se vor canaliza pe imaginea de sine. Ce îi așteaptă pe nativi astăzi?

Berbec

Îţi pierzi răbdarea pentru că lucrurile nu ies aşa cum îţi doreşti. Pui piciorul în prag şi faci o schimbare, ca să ajungi la exasperare maximă. Încearcă să-ţi găseşti echilibrul interior şi să-ţi focusezi puterea către un obiectiv benefic.

Taur

Nu îţi merge bine deloc astăzi şi trebuie să te obişnuieşti cu asta. Foarte posibil să iei anumite decizii impulsive, care efectiv nu te caracterizează şi nici să nu comunici bine cu cei la care ţii. Poate ar fi bine să iei o scurtă pauză, ca să nu ajungi la disensiuni.

Gemeni

Şi Gemenii au nevoie de o pauză de la socializare, însă le va merge mai bine decât celor din zodia Taur. Îşi vor continua drumul ales, pentru că vor reuşi rapid să găsească o variantă alternativă. Chiar dacă planeta Mercur le face unele probleme, reuşesc cu brio să treacă de ele.

Rac

Mercur creează un haos în viaţa Racului. Va simţi nevoia să se izoleze complet, pentru că vor veni nişte momente mai dificile. Suprasolicitarea emoţională este doar o consecinţă. Prea multe informaţii vor ieşi la iveală şi degeaba va încerca să se ascundă în carapacea lui.

Leu

Deşi îi place să fie în centrul atenţiei, se pare că are o teamă mare: să nu se exprime corect în faţa oamenilor. Şi urmează o prezentare destul de importantă la serviciu. E bine să se asigure că îi funcţionează gadget-urile sau că nu sunt probleme cu conexiunea la internet.

Fecioară

Mercur în Scorpion o face pe Fecioară să vadă trădarea din jur şi bârfa. Degeaba îşi vede de treabă, colegii tot au ceva de comentat. Iar plăcerea ei maximă, de a face curat şi de a organiza locuinţa, nu o va ajuta prea mult să treacă peste invidia celor din jur.

Balanță

Trebuie să facă un efort mai mare pentru a păstra relaţia cu rudele şi prietenii. Trebuie să se implice, de asemenea, şi în negocieri, să întreţină relaţiile. În caz contrar, mulţi oameni vor renunţa la colaborarea cu nativii Balanţă. Chiar dacă foloseşte sms, social media sau whatsapp, important e să ţină legătura cu oamenii.

Scorpion

Vine peste Scorpion un carusel emoţional şi îi scoate la iveală nişte laturi despre care nu ştia nici măcar că le are. Urcuşuri şi coborâşuri care nu-l vor bucura cine ştie ce. Vestea bună e că, într-un final, totul se va termina.

Săgetător

Planuri destul de mari, dar împiedicate de mijloacele de transport. Posibil să fie defectat un autoturism ori locomotiva trenului să nu mai funcţioneze. Săgetătorul trebuie să se pregătească sufleteşte în ideea că va pierde timp pe drum şi conexiuni. Nu strică să aibă un plan de rezervă.

Capricorn

Du la bun sfârşit ceea ce ai început. Dacă nu iese, dă-ţi un reset şi ia-o de la capăt. Obstacolul major care ar putea apărea în viitorul apropiat nu trebuie să te facă să te abaţi de la drumul tău. Fii ambiţios ca şi până acum!

Vărsător

Perioada care urmează îl îmbogăţeşte pe Vărsător cu abilităţi sau contacte noi. Chiar dacă experimentează o stare de nervozitate constantă, va ieşi cu bine din probleme. În fond, îi plac provocările şi inovaţiile.

Peşti

Bazează-te pe intuiţie în ceea ce priveşte latura profesională. Planeta Mercur te face să te simţi confuz, de aceea nu băga prea mult în seama starea emoţională pe care o vei experimenta. Chiar dacă eşti o persoană visătoare, de data aceasta trebuie să fii realist şi să găseşti soluţii aplicabile. Nativii Pești trebuie să revină cu picioarele pe pământ, conform acestui horoscop 24 septembrie.

Adauga un comentariu