Actualitate

Secţii de votare în Iaşi. În mai multe zone s-au schimbat locațiile de votare! Sunt doua secții noi

Publicat: 18 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Secţii de votare în Iaşi. În mai multe zone s-au schimbat locațiile de votare Sunt doua secții noi

Secţii de votare în Iaşi. Instituția Prefectului – județul Iași continuă pregătirile pentru organizarea în condiții de siguranță, transparență și deplină legalitate a scrutinului electoral pentru alegerea Președintelui României. Astfel, ieșenii vor avea la dispoziție un număr de 748 de secții de votare la alegerile prezidențiale organizate luna viitoare, cu două secții de votare mai mult decât la ultimul proces electoral. Noile secții vor fi amenajate în comunele Scânteia și Vânători.

Secţii de votare în Iaşi. Totodată, la nivelul autorităților locale au fost efectuate mai multe modificări în ceea ce privește delimitarea unor secții de votare, respectiv în municipiul Iași, în comună Ciurea și în comună Tomești. Totodată, la nivelul comunelor Vânători, Todirești, Strunga, Tansa, Probota, Mircești, Ion Neculce, Erbiceni, Cozmești, Costești și Ciurea s-au stabilit noi sedii pentru o parte din secțiile de votare. Toate aceste date pot fi verificate de cei interesați pe site-ul Instituției Prefectului Județul Iași – îs.prefectură.mai.gov.ro -, secțiunea ”Alegerile pentru Președintele României”, Registrul secțiilor de votare și Publicațiile privind delimitarea, numerotarea și sediile secțiilor de votare din județul Iași.
Alegerile pentru Președintele României vor fi organizate în data de 10 noiembrie 2019, primul tur, și 24 noiembrie 2019, turul doi.

Ordinea candidaților pe buletinul de vot
1. Klaus Iohannis
2. Theodor Paleologu
3. Dan Barna
4. Kelemen Hunor
5. Viorica Dăncilă
6. Cătălin Ivan
7. Ninel Peia
8. Sebastian-Constantin Popescu
9. John Ion Banu
10. Mircea Diaconu
11. Bogdan Stanoevici
12. Ramona Ioana Bruynseels
13. Viorel Cataramă
14. Alexandru Cumpănaşu

Adauga un comentariu