Actualitate

Securistul Victor Ponta schimba taberele! ”Si se jura că nu fură…”

Publicat: 16 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Securistul Victor Ponta schimba taberele Si se jura că nu fură...

Securistul Victor Ponta schimba taberele! Aşa cum ne-am obişnuit, lideul Pro România are o întoarcere spectaculoasă în viaţa politică. Dacă până mai ieri era un simplu fost premier, un inculpat în celebrul dosar Turceni-Rovinari, astăzi, securistul joacă pe cai mari.

Securistul Victor Ponta schimba taberele! Mereu un ”aparator” al securiştilor

De la celebra rudenie cu George Maior, până la numirea  Laurei Codruta Kovesi, Victor Ponta a ştiut cum să joace. Victor Ponta a fost mereu un oportunist, un om al nimicului. Nu dai nimic, nu primeşti nimic. Mereu s-a dat cu puterea, iar atunci când simţea că ”pierde valul”, se urcă pe altul.

A numit-o pe Laura Codruta Kovesi, că mai apoi să o atace în toate felurile.
Pescuia cu Liviu Dragnea, că mai apoi să schimbe taberele.

Concluzia? Securistul Victor Ponta canta cum îi dictează serviciile, nicidecum bunul simţ. Este pur şi simplu o unealtă în mâna unui ‘mecanic’, o păpuşă instrumentată de un păpuşar. Bineînţeles, mecanicul îţi poate strica maşina, iar păpuşarul îţi poate prezenta un show slab.

Şi se jura că nu fură, dar…

Făcând o analogie legată de celebrele versuri ale lui Tudor Arghezi, putem să transpunem fraza memorabilă în următoarele rânduri. De repetate ori, Victor Ponta s-a jurat că nu va vota vreodată cu dreapta. Cum ne-am obişnuit, secu’ şi-a schimbat din nou discursul. Treaba este simplă, Victor Ponta spera să pună mâna pe ciolanul atât de drag lui, iar dacă este lucru înseamnă să îşi trădeze partenerii, atunci trădare să fie.

Prin această schimbare, oare să fi vrut păpuşarul, mecanicul, să transmită ceva? Sunt unii prea incomozi ca să rămână la Guvernare? Nu putem răspunde la aceste întrebări, dar de un lucru suntem siguri: Să înceapă marea trădare…

VA URMA…

Adauga un comentariu