Local

Şedinţa cu scandal la Consiliul Judeţean! Iașul va avea un nou consilier județean – UPDATE

Publicat: 23 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Şedinţa cu scandal la Consiliul Judeţean Iașul va avea un nou consilier județean - UPDATE

UPDATE: Unele proiecte ce ţin de dezvoltarea aeroportului au bătut pasul pe loc din cauza certurilor din Consiliul Județean. Darea în administrarea IGAV, Unitatea Specială de Aviaţie a clădirii Aviaţiei Utilitare a picat la vot. Fiind un proiect de patrimoniu, proiectul nu a întrunit numărul necesar de voturi după ce opoziţia s-a opus.

UPDATE: Din nou scandal la CJ. Totul a plecat de la schimbarea preşedinţilor de comisie membri ai opoziţiei

PSD plusează şi cere schimbarea oficială a liberalilor şi a aleşilor PMP de la şefia comisiilor de specialitate din CJ. Pauză de 5 minute.

UPDATE: Validarea mandatului de consilier judeţean a lui Adrian Acostoaei, de la PMP, a ridicat o serie de întrebări. Iniţial, acesta ar fi avut probleme de incompatibilitate conform Comisiei Juridice, probleme care au fost lămurite. Urmează că mandatul acestuia să fie validat

UPDATE Social democraţii susţin în continuare că şedinţa este statutară, pentru că cea de ieri s-a amânat. Liberalii ameninţă cu atacarea şedinţei, aceasta nefiind statutară în opinia lor. La ședință sunt prezenți 33 de consilieri din numărul total de 37.

Știre initială Şedinţa din cadrul Consiliului Judeţean Iaşi, de miercuri, 23 octombrie, a început cu un scandal. Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa susţine că nu va pune pe ordinea de zi proiectul privind premiera sportivilor în cadrul Galei Sportului Ieşean.

În schimb, opoziţia din comisie susţine că totul nu este decât propagandă şefului CJ. Liberalii au spus că banii trebuie să meargă la sportivi că premii, nu pentru flori

Adauga un comentariu