Actualitate

Ludovic Orban, după ședință de guvern: „Curtea Constituțională ne-a lăsat fără pârghiile necesare pentru a-i feri pe români de riscurile îmbolnăvirii“ – LIVE VIDEO

Publicat: 11 mai 2020

Guvernul începe la ora 11.00 o ședință în care vor fi discutate măsurile care urmează să intre în vigoare după 15 mai, când expiră starea de urgență în România.

UPDATE: „Este un proiect de lege indispensabil pentru a continua bătălia pentru apărarea cetățenilor. În urma decizie Curții Constituționale, suntem în situația în care am rămas fără pârghiile necesare pentru a-i feri pe români de riscurile îmbolnăvirii“, a spus Ludovic Orban.

Știrea inițială

Pe agenda ședinței de Guvern figurează un proiect de lege „privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a scris pe Facebook, că, după publicarea măsurilor propuse pentru prima etapă de relaxare din timpul stării de alertă, a primit „foarte multe idei, propuneri sau observații” și că că lista finală de măsuri va fi aprobată săptămâna aceasta.

Comentarii
  • Dobitocul asta de mandolina pute de rautate si incompetenta! Decat sa dea 2000 amenda la niste batranei care merg sa isi ia paine sau pentru ca o tanti a uitat sa semneze declaratia lui peshte (apropo, cretinii astia odiosi o obliga si pe tanti Aglaia de la Cuca macaii sa isi ia pc, imprimanta si topuri de hartie sa scoata declaratii!!!) mai bina ar da o OUG sa aresteze si sa bage in izolare cu paza militarizata hahalerele amatoare de gratare, paranghelii etc. Dar peneleprele nu stiu decat sa se planga, alaturi de fuhrerul ranjit care e la fel de incompetent si odios ca ei!

  • Voi minte n-ati avut Orbane,instrumentele le aveti,ca doar sunteti la guvernare.Mai aveti si pe presedinte, in rol de ajutor de conducator de guvern.Voi n-ati stiut cum sa faceti ordonanta, ca sa fie legala,asta este adevarul.Respectati si voi statul de drept,nu va mai legati de CCR,acoperindu-va propria incompetenta.

  • Daca nu v-a placut cartea si nu stiti sa faceti ordonante,va dam alte insrumente, niste lopeti,harlete,tarnacoape,furci,crosete,etc. si treceti la alte munci,sau la cules sparanghel.

Adauga un comentariu