Actualitate

Sedință extrem de importantă la Palatul Roznovanu! Consiliul local s-a reunit

Publicat: 10 oct. 2019

Astăzi, începând cu ora 16.00, la Palatul Roznovanu se desfăşoară o şedinţă extraordinară. Consiliul Local s-a reunit pentru a vota o hotărâre extrem de importantă pentru ieşeni.

Proiectul continuării şoselei de centură a municipiului Iaşi a ajuns să prindă contur. Se intâmplă după mai bine de un deceniu de stagnare. Varianta şoselei de trafic greu pe tronsonul Selgros- Poitiers– Trei Fântâni ar urma să intre în gestionarea municipiului Iaşi.  Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va participa si ea.

Pentru că problema să se lămurească odată pentru totdeauna, pe 7 octombrie, a avut loc o întâlnire la care au participat edilul Mihai Chirica, prefectul Marian Serbescu, Măricel Popă, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, alături de Mihail Basulescu şi Cristian Diamandi, din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, dar şi de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi.

În cadrul întâlnirii, s-a convenit iniţierea de către Consiliul Local Iaşi a unei hotărâri privind demararea unui studiu legat de reţelele de utilităţi,loading...

Comentarii
Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit