Local

Ședință pe ascuns la PSD Iași. Maricel Popa și-a nominalizat un apropiat ca prefect. Scandal uriaș după o ședință online cu câteva persoane

Publicat: 14 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ședință pe ascuns la PSD Iași. Maricel Popa și-a nominalizat un apropiat ca prefect. Scandal uriaș după o ședință online cu câteva persoane
Maricel Popa

Senatorul PSD Maricel Popa a ajuns din nou să își pună filiala județeană în cap după o nouă ședință controversată. Parlamentarul a convocat pe ascuns o ședință a Biroului Permanent Județean pentru a-l nominaliza pentru funcția de prefect pe fostul deputat Bogdan Petru Cojocaru.

Cum in urma negocierilor dintre PNL, PSD și UDMR, postul de prefect al județului Iași a revenit la social democrati, Maricel Popa a încercat să profite și a ajuns, la disperare, să își pună apropiatul. Popa nu a convocat statutar un BPJ, ci a făcut o ședință pe o platformă online cu câteva persoane. A cerut sprijin pentru nominalizarea lui Cojocaru, iar totul a decurs extrem de rapid.

” A făcut o ședință online, cu câteva persoane. Nu a durat mult, ci a întrebat dacă lumea e de acord cu propunerea. Atât. E disperat că nu îi mai iese nimic și ajunge la să nu mai respecte nici statul partidului și nici pe ceilalți membri”, a spus un social democrat din filială.

Mai mult, la ședința nu au participat nici ceilalți parlamentari PSD Iași, dar și alți reprezentanți ai BPJ. Practic, Popa și-a folosit de o diversiune pentru a-și trece propunerea la București,unde va arăta că nominalizarea lui Cojocaru este solicitată de BPJ. Nu este pentru prima dată când Popa minte cu nerușinare și nu tine cont de ceea ce vor cei din PSD Iași.

Popa a mai luat decizii după interesele personale și la nominalizarea candidaților la alegerile parlamentare din decembrie 2020, când și-a pus numai apropiații pe listă. Și de această dată,Popa crede că organizația PSD Iași este moșia proprie, el încercând să-i controleze autoritar pe fiecare dintre oamenii din partid.

Adauga un comentariu