Actualitate

Şeful Poliţiei Române explica de ce s-a întâlnit cu interlopii din clanul Duduianu – LIVE VIDEO

Publicat: 27 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Conducerea Poliţiei Romane

Conducerea Poliţiei Romane face declaraţii de presă joi, 27 august 2020,la sediul instituţiei, după apariţia unor noi imagini de la întâlnirea oamenilor legii cu şefii clanului Duduianu. Declaraţia va avea loc la ora 14.00.

Cele mai importante declarații:

Vă mulţumesc că aţi acceptat invitaţia de a participa la conf. de presă. Referitor la informaţiile apărute în spaţiul public pentru corectă informare a opiniei publice. Evenimentul din Bucureşti din Bucureşti a fost permanent monitorizat de mai multe structuri din MAI. Misiunea a fost prevenirea unor incidente grave. În urma analizelor de risc a rezultat că existau date şi informaţii că la procesiunea de duminică erau aşteptate să participe 3000 de persoane. Această situaţie putea conduce la răspândirea infectării COVID, şi producerea unor acte cu violenţă. În săptămâna respectivă, structurile MAI au organizat mai multe acţiuni pentru descurajarea escalidarii conflictului. Nu fugim de responsabilitate.

Aceste acţiuni au arătat implicarea noastră în activităţile de combatere a criminalităţii. Au fost comunicate public de la MAI printr-o declaraţie de presă 7 august. Din păcate, pe data de 8 august nu am putut continua în acelaşi mod. Instanţa a respins acţiunile de percheziţii domiciliare. Penru siguranţă cetăţenilor am solicitat defansarea funerariilor şi am cerut reprezentanţilor bisericii sprijin. A fost cea mai eficientă soluţie legală pentru a preveni alte incidente. Poliţia Romană nu a negociat niciodată siguranţă cetăţenilor sau aplicarea legii. Repet, u fugim de responsabilitate. Încercam să punem pe primul loc siguranţă cetăţenilor nu imaginea noastră. Venim public cu răspunsuri doar atunci când răspunsurile noastre nu pun în pericol anchetele desfăşurate. Au fost executate 100 de acţiuni şi 450 de percheziţii, dovadă a ritmului crescut în lupta împotriva criminalităţii.

Cele mai importante declaratii făcute de Liviu Vasilescu

Vreau să încep prin a comunica că a fost o operaţiune oficială a Poliţiei Romane. Această abordare a acestei situaţii a condus la un rezultat bun pentru că nu avem victime sau imagini cu sute de persoane în stradă. Pentru mine, sănătatea şi liniştea locuitorilor capitalei au cântărit mai mult decât faptul că ulterior acţiunea mea ar fi fost interpretată greşit. Am făcut un demers legal cu bună credinţă.

Liviu Vasilescu, şeful Poliţiei Romane s-a întâlnit cu Elvis Pian, fratele interlopului Emi Pian

Reacţia vine în contextul în care, adevărul.ro a publicat imagini video cu momentul în care Liviu Vasilescu, şeful Poliţiei Romane s-a întâlnit cu Elvis Pian, fratele interlopului Emi Pian.

Pe data de 8 august ora 22:30:00 camera de supraveghere nr. 04 surprinde un Duster alb în zona Biserica Cuvioasă Parascheva din Rahova.

În secvenţa următoare, surprinsă dintr-un alt unghi de camera 01 la ora 22:55:28, se vede clar că Duser-ul alb are însemnele Poliţiei Române, iar din autoturism coboară un bărbat de pe locul şoferului. Alţi trei bărbaţi, în uniforme de Poliţie, aşteaptă şi ei în plan îndepărtat.

La 23:11:56, camera nr. 04, amplasată cu vedere la intersecţie, surprinde sosirea unui autoturism BMW negru în care sunt interlopii. Aceştia pachează pe latura din dreapta a bisericii Cuvioasa Parascheva.

La 23:56:34 apare o a doua maşină neagră, tip break, care parchează lângă BMW, pe aceeaşi stradă.

Imaginile sunt filmate de cameră din intersecţie, iar în colţul din dreapta apar şi poliţiştii, pe care camera 01 îi surprindea în plan secund. Filmarea din acest unghi se încheie la 23:56:58.

Pentru un scurt moment, camera 03 – amplasată pe stradă din dreapta bisericii, cea pe care au parcat cele două maşini negre ale interlopilor – surprinde un bărbat cu şapcă, probabil unul dintre intrelopi, care vorbeşte la un telefon mobil, la ora 00:36:28.

VIDEO AICI

Adauga un comentariu