Prima pagină » National » Şeful ATI de la Spitalul Judeţean Călăraşi, prins drogat la volan – VIDEO
Şeful ATI de la Spitalul Judeţean Călăraşi, prins drogat la volan - VIDEO

Şeful ATI de la Spitalul Judeţean Călăraşi, prins drogat la volan – VIDEO

01 nov. 2022, 21:01, 2 ,
BZI.ro, în National

Şeful ATI de la Spitalul Județean Călărași a fost oprit de polițiști pentru un control și a fost prins drogat la volan. Acesta s-a ales cu dosar penal.

Potrivit presei locale, în această seară în urma unui control în trafic, Kovacs Emerich, medic specialist Anestezie şi Terapie Intensivă – Şef Secţie ATI la spitalul Județean Călărași, a fost prins conducând maşina sub influenţa drogurilor.

„La data de 01 noiembrie a.c., în jurul orei 16.50, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Călăraşi au depistat pe strada Flacăra, un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Slobozia, judeţul Ialomița, pozitiv la THC-5 (cannabis)”, a transmis, marţi, IPJ Călărași, potrivit presei locale.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge şi urină.

Un bărbat a încercat să păcălească poliţiştii

Aflându-se singur în interiorul maşinii sale, un bărbat a încercat să păcălească polițiștii din județul Suceava. A declarat că nu se afla la volan atunci când a fost oprit de organele legii.

Văzând că este acostat de poliţie, un bărbat s-a aşezat pe scaunul din dreapta pentru a putea scăpa de posibilele acuze. Acesta, nu doar că a încercat să-i păcălească pe poliţişti, ba chiar mai mult, a insistat să îi şi convingă de ceea ce le povestea.

Cum a încercat bărbatul din judeţul Suceava să păcălească poliţiştii

Duminică dimineaţa, 30 octombrie 2022, un bărbat din judetul Suceava s-a urcat beat la volanul autoturismului său. Aflat în trafic, acesta a fost oprit de organele legii. Cu toate că individul a oprit regulamentar la semnalele poliţiştilor, atunci când aceştia s-au apropiat de vehicul au fost uimiţi de ce au constatat.

Până au coborât din maşina de serviciu, şoferul a apucat să se mute pe scaunul din dreapta. Intrând în discuţie cu poliţiştii, acesta le-a povestit că nu el este cel care se afla la volan. Tot el a spus că nu ştie cine se afla pe scaunul din stânga. Observând că nu are credibilitate, bărbatul a schimbat povestea. Potrivit noilor declaraţii, vehiculul era deja parcat atunci când a fost oprit de organele legii.

După cum bine au constatat poliţiştii, individul în vârstă de 32 de ani, din comuna Sadova, se află sub influenţa alcoolului. Acesta a refuzat să fie supus etilotestului, însă a acceptat să fie transportat până la spital pentru a-i putea fi prelevate probele biologice de stabilire a alcoolemiei.

Încercarea de a păcăli organele legii s-a finalizat cu deschiderea unui dosar penal pe numele bărbatului. Acesta a fost acuzat că a condus sub influenţa alcoolului.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *