Bursa Barfelor

Șeful de la copiii orfani a ajuns să stea ascuns în birouri

Publicat: 12 nov. 2020

Florinel Ionică de la direcția care ar trebui să protejeze copiii a ajuns să stea ascuns prin birouri și să iasă din cușcă doar în ziua de leafă, de frică să nu-l ia Coronavirusul. Cică mai toți oamenii de la direcție stau închiși în birouri ca șobolanii, la fel ca șefuțul lor Ionică Florinel, eternul protector al copiilor orfani care își bate joc de viitorul copiilor din județul Iași și i-a lăsat în voia sorții în perioada asta de pandemie. Cică Florinel Ionică și cu subalternii lui stau încuiați în birouri și tremură de dimineața până seara că ajunge virusul și la ei, fără să îi mai intereseze de copiii și asistenții din centrele de plasament care duc tot greul în perioada asta.

Comentarii
  • Directorasii astia, gen si acesta, sunt directori pe viata ?! Intreb pt un prieten….chiar alti oameni competenti nu mai exista, doar el ?! Si asa sunt in mai toate institutiile, din tara asta. E nevoie de sange proaspat, la un moment dat se plafoneaza, chiar daca ei nu recunosc acest lucru. Dar fiind totul pe cumetrii, nu se va intampla niciodata acest lucru. Apa trece, pietrele raman ….

  • E plin de infectati si la birouri, dar Florin Ion nu a permis sa se faca publice datele de la sediu. Noul presedinte CJ ar trebui sa ia la puricat activitatea de la DGASPC si cazurile de care are cunostinta, reclamatiile aflate in lucru si sa ia masuri cu gashca asta care nu e interesata decat de buzunarul propriu, nu de interesu copiilor. Astia trebuiau luati demult de DIICOT si DNA.

  • Costel Alexe si prefectul Marian Grigoras , verificati activitatea asistentului social de la Tibana, Ovidiu Tutu(nume predestinat) care isi face serviciul in bataie de joc, il intereseaza buzunarul propriu, face acte cu date nereale, anchete sociale anuntate si impreuna cu cei de la Protectie condamna copiii sa traiasca chinuiti de parinti care ar fi trebuit decazuti din drepturile parintesti demult.

  • Ion Florin este director din 2004 la DGASPC deci de peste 16 ani! Chiar nimeni nu il poate schimba? Noul sef Coste Alexe nu are vointa si puterea asta. Ar trebui verificate si toate licitatiile din ultimii zece ani sa vedeti acolo istorie. Toate lucrarile de constructii, dar absolut toate sunt realizate de prietenul lui Ion Florin adica de Marian Mihulca de la Rezident House din Hirlau – care i- a construit si vila directorului. Este inadmisibil asa ceva. Rog toate organele statului sa se autosesizeze. Costel Alexe scapa-ne te rugam de acest incompetent. Sau nu ai forta?

  • Sa vina o ancheta la Dgaspc sa va toate increngaturile si rubedeniile din Directie. Ei stau bine merci in birouri si noi in centre nu avem materiale sanitare, dezinfectanti, masti si alte materiale strict necesare. Avea dreptate Elena de mai sus ca trebuie verificate toate licitatiile masluite de cei de la achizitii din Directie. Ei cheltuie milioane de lei dar la noi nu ajung materialele de stricta necesitate. Ne descurcam cu ce avem. E f grav.

  • Si nici imbracaminte pentru iarna pentru copiii nu avem si nici alimente de stricta necesitate pentru beneficiari nu prea mai sunt. Avem nevoi mari dar nu gasim nici macar intelegere

  • Afara cu Ovidiu de la Tibana, sa-l ia DNA-ul si cine o mai vrea ca nu face nimic bun pentru copii, tine cu betivii si krvele si cu cine baga la buzunarul lui. Umbla numai cu imbarligaturi si cu dezinformari, scrie doar ce il avantajeaza pe el, nu pe copii. Si Protectia Copilului stie si directorul si managerii de cazuri. Sant mana in mana toti si copiii sufera. Si ei stau bine mersi pe salarii mari si confort in birouri. Hai Politia la Tibana, nu Cojocaru de la post care-i acopera pe escroci.

  • Directorasul pus de garda Secu din PSD (flașnetarul,Sorbina,buhaiul cela Cotusca,)ilegal,era inginer mecanic ratat,fără pregătire in domeniul DGASPC,umflat de șpăgile de la furnizori și constructori,ongeuri,va fi schimbat de la 1 Ianuarie 2021.Asta dacă nu i se accepta peșcheșul de 100.000 € ,deja minuscul .sau poate e plin și se cere singur afara,dacă e destept.

Adauga un comentariu