Local

Senatorul Diana Șoșoacă răspunde acuzațiilor: „Nu sunt un spion rus! Nu există așa ceva!”

Publicat: 03 apr. 2024
_____ Vizualizări 14 Comentarii
Senatorul Diana Șoșoacă răspunde acuzațiilor Nu sunt un spion rus Nu există așa ceva
Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă a fost acuzată că ar fi un spion rus sau ar avea legătură cu o parte din Serviciile Secrete atât din România, cât și din străinătate. Senatorul de Iași răspunde acestor calomnii și neagă vehement.

„Cu privire la acuzaţiile că aş fi un spion rus, angajată de un serviciu străin, aceste acuzaţii sunt total neadevărate. Neg total. Se încadrează în sfera penalului. Vor avea plângeri penale şi acţiuni în instanţă pentru daune morale, mi se aduce un grav prejudiciu. Dacă un politician român ar fi spion rus credeţi-mă că serviciile secrete imediat ar aduna probe şi s-ar face un dosar pentru trădare, ar fi trimis imediat la închisoare. Nu este lăsat 3 ani în Parlament. Avem acces la nişte informaţii. Vocea mea se aude peste hotare, instituţiile nu ar permite niciodată oricât de trădătoare ar fi, mai ales că sunt pe partea cealaltă, aș fi fost oprită în prima secundă. Serviciile se urmăresc unele pe altele, se ştiu între ei. Credeţi că aş fi putut intra în toate ţările astea? Nu există aşa ceva, mai ales cu toate sancţiunile împotriva Rusiei. Un astfel de parlamentar ar fi fost reţinut”, a transmis Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, despre acuzațiile ce i se aduc

Diana Șoșoacă afirmă că a fost întotdeauna transparentă și a publicat pe rețelele de socializare orice pas pe care l-a făcut. De asemenea, președintele S.O.S. România susține că toți cei care au insultat-o, acuzat-o și calomniat-o vor răspunde în fața instanțelor de judecată.

„Nu am nicio legătură cu niciun serviciu secret din ţara sau străinătate, sunt denigrări din partea celor ce se tem de mine şi S.O.S. România. Altă explicaţie nu am, sunt procentele mele enorme şi sunt un real pericol pentru actuala structură. Mi s-a comunicat că aş avea legătură cu serviciile secrete româneşti. Numai cât am atacat eu SRI şi le-am acuzat de acte de trădare, ele mă urăsc visceral. Le-am cerut să-şi facă datoria faţă de ţară. Laboratoarele unde se concep atacurile împotriva mea au observat că subiectele de cancan nu mai prind la public. Îmi cresc popularitatea cu aceste atacuri şi lumea se dezice de comportamentului fostului meu soţ. S-a lansat un nou atac, atacul cu Moscova, eterna poveste pe care o invocă USR. Multe publicaţii s-au concentrat pe aberaţiile aşa zisei legături a mea cu Rusia. Din cancan în chestii de spionaj. Se speră că se va reduce cota de popularitate şi încredere. Minciuna aceasta are picioare scurte, cei care lansează aceste aberaţii vor răspunde în fata instanţelor de judecată. Nu mai discut, nu e vorba de libertatea presei ci de lipsa de deontologie jurnalistică, denigrări, insulte, calomnii. Într-o ţară normală astfel de televiziuni ar fi fost desfiinţate. Vizitele mele la ambasada Rusiei au fost publice şi oficiale. Invitaţiile au venit în plic la Parlamentul României. Sunt aduse de poşta militară română. SPP e vigilent cu corespondența fiecărui senator. Aţi văzut cu granulele. Am arătat mereu de ce m-am adus acolo, am anunţat în avans şi după, am convocat presa în fața Rusiei să le spun tot ce-am discutat, am făcut comunicate de presă. Eu ca senator decid şi nu decide nimeni altcineva cum consider să-mi exercit prerogativele de senator. Asta face un spion rus? Anunţă oficial că se duce la ambasadă, face live? Am făcut emisiune din interiorul ambasadei. Am vorbit în direct de acolo, dacă nu au făcut alţii eu am putut, am cerut voie”, a conchis Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • D-na Sosoaca … dar ati cerut bratara pentru gleza sotului nu-i asa?
    Asa va rasplatiti sotul pentru ca v-a confruntat public?
    Nu ati auzit de divort pe cale amiabila? De ce trebuie sa tot faceti circ?

    La cate agresiuni verbale ati facut d-voastra … ma mir ca nu a cerut nimeni un ordin de protectie impotriva d-voastra.

  • sperietoare de grauri ce sti…..cataveauca galagioasa……tanc rusesc ruginit…………….mars la PUTIN si trage apa dupa tine ca puti

  • Foarte bineeeeeee! Sa raspunda penal cei care o insulta ,acuza ,calomniaza pe Doamna Sosoaca.! In toate articolele ei este 1 frustrat care o injura in cel mai oribil mod in sute de comentarii, . Si mai sus o face ,, haimana ” . Mai publica omul un comentariu ,isi exprima o opinie ,mai scapa o vorba, o insulta dar nu zilnic cu ploaie de comentarii , injuraturi, amenintarii ,calomnii ,pornografii la adresa Sosoaca , Aur si altora si a noastra cititorii. Ieri acelasi nebun a publicat 34 de comentarii la adresa D. Sosoaca cu cele mai oribile porcarii de exprimare. Sta numai pe ziarul asta la comentarii asta este ocupatia lui.La puscarie infractorul ! La puscarie infractorul!

  • Iar a publicat IDIOTUL DROGAT 7 comentarii penale.,,haimana disperata sa suga osul si stioarfa este ma – ta care te – a kakat mai copchile kakacios . La canalul Dunare – transnistria acolo vei ajunge . Nu – ti place in transnistria retardule ?

  • Mosu’ il stii pe Silviu Brucan , ca ti-a fost mentor , nu-i asa? Iti amintest ce a zis la revolutie despre ,, stupid people” . Si avea dreptate chiar daca ne-am ofuscst. Ei bine Tov. Scriptolog , tu si cei de teapa ta ati evoluat. Ati devenit ,,verry stupid people”

  • Eu va zic o vorbă ca sunteti prea multi care credeți tot ce zboară prin presă, habar nu aveți cine e spion si cine nu. In primul rând spionii nu se arată așa pe față cu poze pe la ambasadă cu rușii ca sa fie asociați așa de usor ca ultimii fraieri.🤡 Vai mama voastră care credeți tot ce zboară.
    Daca spionii sunt simplu de identificat ca ultimii fraieri, nu mai existau spioni in ziua de azi.🤣😂

  • E prea proasta sa fie spion. E doar o vaca autista care a avut norocul sa primeasca cateva voturi ca sa-si arate prostia in public.

  • Canalie comunistă, tu ești singurul susținător al vacii nebune.
    Scroafa putleristă răspunde acuzațiilor soțului, ăla a făcut-o agent sovietic, cu mă-sa controlată kaghebist.

Adauga un comentariu