Actualitate

Senatorul ieșean Vasile Toma, implicat in Programul de guvernare al PSD

Publicat: 09 oct. 2020
Senatorul Vasile Toma

Un senator ieşean a intrat în echipa de coordonare a programului de guvernare al PSD. Conform surselor interne din PSD, senatorul ieşean Vasile Toma, secretar al Comisiei de Transporturi şi Infrastructura din Senatul României, face parte din echipa de specialişti care elaborează Programul de Guvernare pentru perioada 2021-2024.

Aceasta lucrează pe capitolul de Infrastructură şi Transporturi. Vasile Toma a activat mulţi ani în acest domeniu, fiind un lider al celei mai mari structuri patronale, cu câteva mii de operatori şi zeci de mii de angajaţi (FORT).

Ca senator are mai multe proiecte legislative ce privesc infrastructura şi transporturile. Cel mai important este faptul că prezenţa sa în echipa care face programul de guvernare să fie de bun augur pentru judeţul Iaşi.

Comentarii
  • Dle asta folosește cu autobuzele lui tip IRTA infrastructura! Omul e habarnist in domeniul infrastructurii,nu știe cu ce se mănâncă,face praf degeaba!

  • De la Omul asta care e sluga lui Chirica și linge-clanta pe la acest ziar aveți prietenii? Un trădător, un fost șofer de autobuz ajuns prin „minune” în parlament.

  • Asta e un mincinos, un incapabil care nu a facut nimic in mandatul anterior si acum vrea sa guverneze? Cum ajung domn’le astia pe liste si mai ales in functii?

Adauga un comentariu