Local

Senatorul USR-PLUS Marius Bodea a dat lovitura pe final de 2020. O nouă mașină de teren apare în curtea casei parlamentarului

Publicat: 18 ian. 2021
Senatorul USR Marius Bodea și modelul de autoturism Land Rover pe care l-a achiziționat
Senatorul USR-PLUS Marius Bodea și-a achiziționat un autoturism de teren marca Land Rover între campania electorală și depunerea jurământului din Parlament

Senatorul USR-PLUS Marius Bodea s-a lansat recent în afaceri cu automobile. Acesta și-a luat un nou autoturism de teren imediat după preluarea mandatului din Parlamentul României. Marius Bodea nu se află la prima afacere de acest gen cu autoturisme de lux. Actualul senator a ajuns să cumpere și să vândă mașini fără a le mai trece prin declarația de avere

Început de mandat prolific pentru senatorul USR-PLUS Marius Bodea. Între campania electorală pentru alegerile parlamentare și preluarea mandatului, acesta și-a achiziționat un autoturism de teren. Senatorul-zero Marius Bodea este cunoscut ca un adevărat samsar de automobile în județul Iași. În ultimii ani, acesta a schimbat mașinile ca pe șosete, folosindu-se de cunoștințe și prieteni pentru a ascunde diverse autoturisme de lux și nu numai. De această dată, Marius Bodea și-a luat un autoturism de teren marca Land Rover. Actualul senator și-a cumpărat mașina într-o perioadă extrem de scurtă de timp, chiar după ce a ajuns în Parlamentul României.

Autoturism de teren pentru senatorul USR-PLUS Marius Bodea. Parlamentarul este plin de datorii

Senatorul ieșean Marius Bodea și-a luat un autoturism marca Land Rover, mașină fabricată în anul 2012, și care pe site-urile de specialitate poate ajunge la circa 20 de mii de euro. Bodea a devenit un adevărat dealer de autoturisme în ultimii ani. De această dată, senatorul de Iași și-a achiziționat mașina în perioada cuprinsă între campania electorală pentru alegerile parlamentare și preluarea mandatului. Practic, în perioada octombrie-decembrie 2020, Marius Bodea a reușit să își ia mașina respectivă. Parlamentarul nu spune însă și din ce fonduri și-a luat mașina de teren. Singurul plasament pe care îl are Marius Bodea este legat de contribuția la campania electorală către USR (316.323 lei). În rest, acesta pare înglodat în datorii.

Conform declarației de avere, Marius Bodea are descoperiri de cont de peste 53 de mii de lei și 5.000 de euro. În plus, Bodea a mai declarat și faptul că a împrumutat 282.136 de lei de la mai multe persoane fizice. La acestea se adaugă 4.500 de lei de la o altă persoană fizică. Practic, Bodea a împrumutat de la mai multe persoane bani pentru campania electorală, conform declarației sale de avere.

Parc auto în curtea senatorului Marius Bodea. Bunuri care nu au fost declarate

În declarația sa de avere, Marius Bodea a mai trecut un autoturism marca Lexus, fabricat în 2007, dar și un alt autoturism, marca Mercedes, tot din anul 2007. Senatorul USR-PLUS deține și o motocicletă Honda, fabricată în anul 1991. În declarația sa de avere apare și o rulotă marca Caravelair, fabricată în anul 2008. Marius Bodea a ajuns să ascundă diverse mașini pe care le-a avut de-a lungul timpului, luate cu bani grei și care au fost pasate către apropiați. Un astfel de exemplu este și cel în care Marius Bodea a vândut un autoturism marca Peugeot 508. Mașina a ajuns la consilierul local USR-PLUS Răzvan Timofciuc, mâna sa dreaptă din ultimii ani. Cotidianul BZI a arătat cum a fost pasat acel autoturism între cei doi politicieni din Iași.

Scandal cu averea senatorului de Iași. Ani la rând și-a ascuns bunurile de ochii ieșenilor

Senatorul-zero Marius Bodea nu și-a făcut publice toate bunurile în declarația de avere. Acesta nu a recunoscut deloc în ultimii ani casa din strada Nicolae Costin, adresă la care locuiește de mai bine de 10 ani. Casa a fost trecută pe numele surorii sale. În plus, Marius Bodea nu a recunoscut nici faptul că familia sa a derulat afaceri prin societatea Pan Prod Com Invest SA, aspect care nu au apărut în declarația sa de avere. Averea acestuia ar trebui cercetată de către Agenția Națională de Integritate (ANI) în amănunt, el nefiind la prima abatere de acest gen.

Comentarii
 • Articol Neconcludent. Din păcate lenea ziaristului e mai mare decât dorința de a dezvălui hoțiile parlamentarului,Hoții fără de care nu se poate . Dar și parlamentarul este un bou.poate gasi oricând o Mătușa Tamara ( iertare) și gata cu întrebările nesuferită. Oricum decât lângă costel tablagiul corupt,mai bine in land rover.deocamdata.

 • Primarul Chirica cati bani a bagat in campania electorala si de unde ?
  Actualul presedinte de CJ C. Alexe cati bani a bagat in campania electorala si de unde ?
  C. Chichirau cati bani a bagat in campania electorala si de unde ?
  Intrebari fara raspuns, doar evaziv, la suprafata.
  Culmea, acum toti au cate un post caldut la „stat”.

 • Cum este posibil?Acest boschetar fara casa si-a cumparat iar alta masina?????? Ba dar bine mai traiesc boschetarii in Romania! Chirica atentie pe gerul asta culege-l pe boschetarul Bodea , du-l la Adapost. Sa filmati domnilor toate pornografiile lui Bodea din aceasta masina cu haimanalile. Lasa ca zbori tu senatorule securist comunist direct in Copou, la puscarie vierme imputit

 • 50 milioane Euro aloca Guvernul anual la partidele politice + miliardele banii de campanie electorala care se returneaza la acesti ,,parlamentari,, plus 20 mii lei lunar pentru fiecare parlamentar pe luna , socotiti si voi cate sute/mii de miliarde plateste guvernul din banii nostri pentru acesti asa-zisi parlamentari care s-au omorat intre ei pentru ciolan, in timp ce salariul minim s-a majorat doar cu 40 lei si protestele in strada abia au inceput. Puscariasul fenechist Bodea limbricul care ne manaca mancarea noastra, care a jefuit si nu a muncit niciodata la puscarie langa Adomnitei si ceilalti. De ce -si ascunde averea? declaratia lui de avere e goala!!!! pare cel mai sarac iesean. Inseamna ca toata averea ce o ascunde provine din spalari de bani, furturi, eu inteleg si prostitutie droguri afaceri murdare etc. Declara-ti corect averea mai deputatule daca poti sa o justifici cu banii din munca si nu are nimeni nimic cu tine. Pana atunci ramai un infractor deputat care ne jefuiesti banul si nu muncesti nimic

 • Bodea gunoi de Salubris, face voma, aceasta masina e raiul cur-ve-lor, este afacerea lui Bodea, jaf, spalari de bani, unde-ti ascunzi miliardele mai? in seif in vila somptuasa a lui ,,sora-ta,, mai hotoiule sau intr-o groapa in ku-rul gradinii lui ,,sora-ta,, Maaaaai c…e sora bogata mai are asta!

 • Un complexat care a abuzat de toate functiile avute.
  Mai mult este si ipocrit comentand functiile publice in conditiile in care in toata cariera sa a beneficiat de sustineri politice pentru a obtine functii iar acum se pare ca a uitat. Un om cu memorie scurta .

 • Un om ?! Asta nu e om asta e criminalul care a distrus multi ieseni asta e purtatorul gentii lui fenechiu asta este securistul care a executat ordinele securistului Fenechiu ca sa obtina functii ca altfel analfabetul nici maturator de strada nu-l duce capul Ce mai aveti de spus? Asta este mafiotul apropiat a lui A domnitei. Ce mai aveti de spus? Asta nu are nici o pregatire doar FACULTATEA HOTIEI Ce mai avreti de spus? A sta este frustratul care o fte pe ma-sa ca sa obtina o functie, asta este hotul care nu a muncit niciodata si are averi uriase din afaceri murdare si furat pe care le ascunde domnul acesta senator. Ce mai aveti de spus de aceasta nulitate de senator? H uoooooooo Bodea ! Huoo traseist neomarxist comunist securist ! Huooooooooo!

 • Mama, s-a adunat aici toți limgatorii PNL. Mai ușor nebunilor, are mașini vechi, mai ieftine decât un Logan nou. Vedeți că Alexe și Popa sunt nababi pe lângă el.

 • Esti dus tu cu capul tu mars la Socola cu Loganul lui Bodea hai da-te dreak drogatule daca noi vorbim de LAND ROVER iar tu spui ca …. ca ma cach pe furaciunile lui Bodea ar costa cat un LOGAN . hai da-te la ma-ta drogat inconstient, si-a luat-o din furaciuni si afaceri murdare ca doar nu munceste senatorul 00000….. Bodea nu este macar de rangul lui Alexe si Popa este jos la zero si Bodea este cel mai mare hot al Iasului

 • FRUSTRAT , CURVAR, HOT CE ESTE EL SECURISTUL COMUNIST, ASCUNDE BANII IN KUR LA MA-SA , SUB PODEAUA CASEI LA PARINTII LUI CA VEDEM CA NU ARE CASA CUM DRACU MA SA NU AI O CASA STAI LA PARINTI DAR FACI AFACERI CU MASINI DE LA UN AN LA ALTUL DAI 20 MII EURO DAI SI DAI DAR DECLARATIA DE AVERE GOALA ???????? DECLARATIE DE AVERE GOALA?????? SI EL ARE VILA, AVERE COLOSALA ASCUNSA STIM UNDE, PAI NUMAI DE LA AEROPORT A FURAT HOTUL BODEA MINIM 2 MILIARDE? FALS IN DECLARATIIM UZ DE FALS, INDUCEREA IN EROARE , JAFUL SI JAFUL DIN IASI SI TU ESTI LIBER PRINTRE NOI CARE MUNCIM???? NE IEI MANCAREA DE PE MASA LA COPII FARA MUNCA . LA PUSCARIE PUTOARE !

 • Aceasta masina va spun eu costa 22 mii euro minim. Si a platit-o cash. E simplu i-au ramas ceva bani dupa ce a platit electoratul din afara Iasului, Trebuie verificate conturile bancare daca banii au fost trasi din banca sau ACEST HOT are un seif ascuns. M-am uitat in declaratia de avere a acestui HOT dar nu a declarat aceasta suma . De unde au aparut acesti bani? De unde bani si de campanie electorala si de platit electoratul si 22 mii euro??????!!!!! ANI trebuie sa faca verificari undeva ascunde BANII acest senator golanul venetic, senator puscarias , senator 0! ANI SA FACA VERIFICARI ! De ce ascunde banii,?De frica puscariei ca i-a furat de la bugetul public.

 • Exact! ANI trebuie sesizata de urgenta , nu putem permite acestui escroc sa continue cu magariile si sa fie si senator penalul dracului, puscariasul dracului, mafiotul dracului. Trebuie sesizata urgent ANI , sa nu ne creada prosti pe noi, are viloaica dar nu o declara are sute de mii de euro la saltea dar nu declara, de unde provine banetul asta sa justifice si sa ne dati sa vedem si noi toate orgiile sexuale pe care le face d-l senator in masina asta

Adauga un comentariu