Actualitate

Senatorul Vasile Toma pune o conditie esentiala pentru votarea Guvernului

Publicat: 16 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Senatorul Vasile Toma pune o conditie esentiala pentru votarea Guvernului
Senatorul Vasile Toma pune o condiţie

Senatorul Vasile Toma pune o condiţie esenţială pentru votarea Guvernului PNL. Într-un comunicat emis redacţiei BZI, senatorul ieşean cere un ministru al Transporturilor din Iaşi

Senatorul Vasile Toma pune o condiţie esenţială

” Noi, romanii, să fim optimişti sau pesimişti?
E mai uşor să critici decât să munceşti pentru o construcţie.  E mai uşor să dai jos un Guvern decât să instalezi altul. Aştept cu nerăbdare încheierea de îndată a crizei politice în care a fost aruncată (responsabil sau nu) România, prin supunerea la votul Parlamentului a unui alt Guvern. ” declară Vasile Toma.

În altă ordine de idei, Vasile Toma spune că va vota Guvernul doar dacă viitorul ministru al Transporturilor va fi din Iaşi.

”Voi analiza cu responsabilitate Programul nou de Guvernare şi activitatea profesională a candidaţilor de miniştri înainte de a-mi exercita votul de Senator al judeţului Iaşi. O condiţie esenţială pentru a vota viitorul executiv este că Ministrul Transporturilor să fie din Iaşi. Sunt sigur că ieşenii rezonează deplin cu această solicitare. De asemenea, toţi romanii ştiu şi înţeleg argumentele pertinente ale celor 4 milioane de cetăţeni ai Moldovei de la vest de Prut şi ale milioanelor de fraţi din Basarabia.” se arată în comunicat.

Adauga un comentariu