Actualitate

Sentinţa finală în cazul Caracal. Ce au decis judecătorii în ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Dincă

Publicat: 12 aug. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Sentinţa finală în cazul Caracal. Ce au decis judecătorii în ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Dincă
Sentința finală în cazul Caracal va fi dată pe 9 septembrie 2022

Astăzi, 12 august 2022, sentinţa finală în cazul Caracal s-a amânat. Judecătorii au decis că verdictul în ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Dincă să fie dat pe 9 septembrie 2022. Pentru presupusul autor al crimelor de la Caracal se cere pedeapsa maximă de 30 de ani de închisoare.

Reamintim faptul că avocata familiei Melencu a acuzat de altfel că întregul dosar a fost transformat într-o mascaradă şi că autorităţile nu au interesul de a se afla adevărul, iar asta pentru că ar fi vorba de implicaţii internaţionale. Suspiciunea de pe buzele tuturor este aceea că implicate sunt reţele de trafic prin care li s-ar aduce prostituate militarilor americani cantonaţi în România, la Deveselu.

Sentința finală în cazul Caracal va fi dată pe 9 septembrie

Gheorghe Dincă, supranumit şi „monstrul de la Caracal” este acuzat că le-a răpit pe Alexandra Măceșanu şi Luiza Melencu, le-a violat, le-a ucis şi le-a ars cadavrele într-un butoi. Acesta trebuia să îşi afle astăzi pedeapsa, însă judecătorii au decis să amâne decizia pentru 9 septembrie 2022.

La aproximativ 3 ani de la tragedia care a zguduit România, procurorii putea afla o primă sentință în cazul lui Gheorghe Dincă. Vă aducem aminte că aceştia au cerut pedeapsa maximă în ceea ce îl privește. Aceeaşi situaţie a cerut-o şi avocatul familiei Luizei Melencu.

În ceea ce-l privește pe complicele lui Gheorghe Dincă, şi anume Fane Risipițeanu, acesta este acuzat de viol,iar procurorii au cerut o pedeapsă de doar 12 ani de închisoare.

Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu a cerut în fața magistraților Tribunalului Olt achitarea lui Gheorghe Dincă pentru acuzația de omor. Decizia vine după ce, conform declaraţiilor sale, la dosar nu sunt ataşate probe care să ateste faptul că fetele ar fi fost ucise și nu ar fi încă în viață.

Decizia în cazul Caracal a fost amânată pentru că judecătorul de caz se afla în concediu, iar procedura a presupus că dosarul să fie trimis în Camera de consiliu unde a primit un nou termen.

Ce a transmis Gheorghe Dincă despre acuzațiile ce i se aduc

Gheorghe Dinca a avut un monolog în care i-a transmis judecătoarei ca fetele nu sunt moarte şi i-a cerut acesteia să fie achitat pentru omor. Mai mult decât atât, presupusul criminal neagă că le-a întâlnit pe victime şi le-a dus la locuinţa sa. Însă, cu toate acestea Dinca recunoaşte că a violat-o pe una dintre victime.

„Doamnă preşedintă şi onorată instanţă, sunt de acord să fiu condamnat doar pentru faptele ce le-am săvârșit”, a declarat Gheorghe Dincă, la una dintre audieri.

În continuarea declaraţiei sale, Dinca neagă cu vehemență că a omorât vreo persoană.

„E adevărat, sunt vinovat pentru viol asupra lui Măceşanu Alexandra, pe care-l şi recunosc. În rest, nu am nicio vină la celelalte. Cum, ce-am profanat? Care cadavre le-am profanat? N-am omorât pe nimeni, nici pe Luiza, nici pe Alexandra”, a mai spus Gheorghe Dincă, în timpul ultimului termen.

Din nefericire, în tot acest timp familiile celor două tinere care au dispărut pur și simplu fără urmă, acum 3 ani, din curtea casei lui Gheorghe Dincă, așteaptă cu sufletul la gură sentința finală în cazul Caracal și speră ca acesta să plătească pentru faptele sale.

Comentarii
  • Urmăriți cu atenție înregistrarea la 112 cu Alexandra Macesanu..100% era în casa lu Dincă..fata a găsit o adresă cu un cadastrier 1la mîna.mă întreb dacă acest cadastrier a fost interogat.si dacă a avut contact cu fostul comisar Mirea !?…tragerea de timp cu polițiști de la 112 ..aici e un mare semn de întrebare ….ciinele lup indică pe unde a fost scoasă Alexandra Macesanu….important fata lu Dincă in ziua cu pricina se afla in Caracal….. Dincă incepe să de-a cu stingul in dreptul,dar fiind foarte viclean.incepe să de-a două nume de răpire.si anume Petruța și Guță.constiinta acestui om viclean face ca copii lui să aibă alte denumiri…100% fetele sint luate de copii lu Dincă și vindute in Italia la traficanți Albanezi

Adauga un comentariu