Local

Șerban Constantin, învățătorul acuzat că își umilea elevii, penalizat de instituția de învățământ la care predă

Publicat: 17 mart. 2021
Șerban Constantin
Șerban Constantin

Astăzi, printr-o ședință care a durat mai bine de șase ore, Consiliul de Administrație de la Şcoala Gimnazială „Mihai Codreanu” din Iaşi a dezbătut situația învățătorului Șerban Constantin. Acesta a fost acuzat că a umilit mai mulți elevi în timpul orelor de curs. Învățătorul și consilierul județean din partea Partidului Național Liberal  ar fi fost înregistrat în timp ce le vorbea necorespunzător elevilor.

În înregistrările care au ajuns în atenția presei se auzea cum dascălul îi umilea pe micuți. Acesta îi jignea inclusiv cu privire la aspectul fizic. Ancheta a fost deschisă în urmă cu două săptămâni. Totuși, Constanti Șerban nu este la prima abatere. În toamna anului precedent acesta a primit un avertisment scris după ce a abuzat verbal o elevă a sa.

În urma ședinței organizate de Consiliul de Administrație de la Şcoala Gimnazială „Mihai Codreanu” din Iaşi s-a stabilit ca pedeapsă penalizarea dascălului cu 15% din salariu până la sfârșitul anului școlar. Ținând cont de faptul că învățătorul are 69 de ani și încă profesează cu acordul instituției de învățământ, acestuia nu i s-a prelungit dreptul de a preda.

Comentarii
 • Un fost PDL -ist, actual PNL-ist, dar ma rog nu partidele sunt de vina ca au un asa OM consilier, de vina sunt conducatorii de partid care lau propus

 • L au pupat în LUPĂ atât PDL care arau mulți și prosti dar și cei ce sunt fondatorii ROMÂNIEI NORRMALE. PNL cu conducerea ei realista VA F. U. T. E. un hodorog va are la mana cum de nu mai exista nimeni mai bun
  PNL o adunătură de SCLAVI
  Aveți demnitate partid cu sânge de sclav
  DA TABLA MAI AVETI
  PARTIDUL DE TABLĂ
  PARTIDUL CELOR CURAȚI

 • Serban fost invatatoar la Sc 42 nicolae iorga. Era dus rau cu pluta. Batea si isi permitea orice. Efectiv era durere sa faci muzica cu el sau sa fie invatatorul tau. Am avut vecini care sunt traumatizati pe viata din cauza animalului astuia. Un jeg de om, mizerabil acest frustrat comunist. Vorbea cu copiii fix ca la interogatoriu la fosta securitate. Pedepse la fel, pe vremea aia erau nasoale , bataie la greu. Nu stiam ca a continuat sa fie invatatoar , credeam ca l -au inchis la nebuni …

 • Țiganul ăsta infect a sărit la bătăie și la mine fiind pus de banditul de Cârlan. Dacă PNL Iași nu-l va exlude mai repede și va umple de PENIBIL. Dați afară mai repede CIOARA AGRESIVĂ !

 • un tigan ordinar, promovat de muie Carlan la Pd . Cioara vopsita in PD isi servea cafeaua la psd care avea birourile deasupra . dupa ce carlan si’a facut plinul si sta ascuns in munti unde isi roada ce’a produs,cioara s’a mutat la fraierii de la pnl , ca e tare’n clont si da o bine si cu acordeonul !!! intelegem sa fim toleranti ,dar cand cioara e aroganta trebuie fut ..’n cur !

 • Cum doar penaluzat. Sa se duca naibii la pensi, jegul societatii cum e pidibil???
  Dar traumele copiilor
  Traumele copiilor alea cine le suporya??.
  Se intoarce innapoi la acei copiii si le zice VEDETI NUNAVETI CE SA IMI FACETI, trebuie sa ma iubiti asa cum sunt,,, POLITIC sunt smecher!,!,
  RUSINE,,,, PNL, rusine Chirica, Rusine TABLA
  #FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE

 • De ce il mai tin la catedra??? Chiar nu se gaseste inlocuitor! Afara din consiliul de admin! Afara din PNL! A facut Iasiul de rusineeeeee!

 • Un țigan împuțit! Un oportunist și un linge osul sau clanța ( ușilor).Sa fi fost parintele acelui copil il puneam la punct pe acest țigan îmbâcsit . Jigodia

 • ESTE STRIGĂTOR LA CER CA PNL IAȘI SĂ NU IA DECIZIA EXCLUDERII LUI ȘERBAN COSTICĂ ! UN ȚIGAN A BĂTUT UN ELEV ROMÂN PE NEDREPT !

 • Mai țineți taganul pana la toamna?! Ce ridicol! Imputitul asta umbla cu un Logan jegos și spart de rugina cu nr. PDL! Suflati nasul pe el!

 • Costicla are proces cu mama fetei pe care a facut-o ,,butoi ,, .Femeia cere daune morale da daca n-are avocat bun si n-are bani sa mearga pana la capat cu procesul, nenorocitul scapa . El si cu vrajitoarea de la opera is la fel . Daca pana la urma i-au venit de hac lu aia tre sa sa-i faca felu si lu asta !Scos din partid scos in invatamant si control la averea ascunsa prin strainatate si pe numele lu fi-sa !

 • rusineeeee scoala codreanu lingai cretini ce sunteti ii tineti partea si n-ati vrut sa-l demiteti ?huoooooooo rusine v-a cumparat serban voi astia din consiliul de administratie si acu ii sunteti datori cu functii si cu probleme rezolvate prin pilele lui serban ?sa va fie rusineeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Bă îl vedeți cum arată?!are și nevastă și vre-o 2 amante și peste tot unde a fost și-a tras-o cu tâmpite care s-au uitat la el bă vă da-ți seama !?Femeile l-o salvat să fie dat afară cu totul din școala aia fix alea la care le-a umblat la bujii că i meșter baragladina

 • Costica, stii ca se intoarce roata?? Iti amintesti cum dictai in vara listele cu inspectori: asta pleaca, asta ramane! Directorul asta pleaca,asta ramane!
  Daca ministrul iti cere sa pleci, PLEACA invartindu-te!!!!

Adauga un comentariu