Local

Constantin Șerban , învăţătorul care şi-a umilit elevii şi-a dat demisia! Directoarea școlii și-a dat și ea demisia – EXCLUSIV/UPDATE

Publicat: 19 mart. 2021

Constantin Şerban, învăţătorul care a creat un scandal monstru în învăţământul ieşean a ales să demisioneze din funcţie. Acesta a ajuns în atenţia publică după ce au apărut mai multe înregistrări în care umilea mai mulţi elevi.

În înregistrările care au ajuns în atenția presei se auzea cum dascălul îi umilea pe micuți. Acesta îi jignea inclusiv cu privire la aspectul fizic. Ancheta a fost deschisă în urmă cu două săptămâni. Totuși, Constantin Șerban nu este la prima abatere. În toamna anului precedent acesta a primit un avertisment scris după ce a abuzat verbal o elevă a sa.

Constantin Șerban a precizat în exclusivitate pentru BZI.RO că şi-a dat demisia:

Eu sunt un om serios și mi-am dat demisia. a precizat învăţătorul pentru BZI.RO

UPDATE: Ca urmare a scandalului apărut în spațiul public, directoarea școlii, Gimnaziale Mihai Codreanu Iaşi, Daniela Nechifor și-a prezentat demisia.

Comentarii
 • Concluzia mea este alta, daca a venit ordin de la Bucuresti, imediat omul l-a si pus in aplicare, daca a venit de la ISJ, nee, mergem pe linie de partid, adica ne doare fix in paispe si nici acolo.

 • Serios esti???? Bka zdreamta dar tu ai dreptul sa vorbesti asa copiilor? U ai crescut tu? Ai investit vre un leu sau dragoste JEGUK SOCIETATII!
  #sa zici mersi ca nu ti ai luat bataie JEGULE!
  Pai pshicul copiilor l ai distrus mai JEGULE, iti dai seama ca CARACTERUL este format de mic!
  JEGUL de la PNL (CUIMA galbena)
  Demisoa din toate functiile

 • Fam SERBAN SUNT CUMVA LAUTARI CARE AU STAT PE SPLAI bAHLUI,ASTIA SUNT LAUTARI care au cintat pe la orchestra Doina moldovei,vai de mama noastra ce oameni au si saraci astia in PNL

 • Hei, tzigane, mai schimbi inspectori la ISJ?? Grijania mati de analfabet, cum ai putut fi adjunct si bateai cu pumnu la mine in birou ca tu esti legea!!
  Ia-ti galbejitii de gat si du-te ca nu te-a aparat niciunul, toti s-au lepadat de tine!
  Sa nu mai calci pragul la partid in viata ta!

 • Du-te învârtindu-te ca pe unde ai trecut știi tu mai bine ce ai lăsat în urma. Știi când aveai relații cu eleve de 14 ani. Tu aveai 40. Abuzzz!!! Rușine!! Săracele fete numai ele știu prin ce treceau. Nu îți scăpa nimic. Abuzatorul

 • Ai taiat si-ai spanzurat Serbane, ti-ai batut joc de atatia oameni! Ai furat si ti-ai dus averea prin strainatate , si pe numele fica-ti. Ti-ai batut joc de nevestele tale le-ai inselat pe toate drumurile cu toate proastele care s-au uitat la un hidos ca tine!Ai facut trafic de influenta si abuz de putere, ai tradat toate partidele prin care ai fost, ai luat spaga in mijocul strazii in vazul lumii. Ai santajat sute de oameni care au facut tampenia sa-ti ceara un favor. Ti-ai vandut sufletul diavolului si te-ai crezut de neinlocuit si de neinvins. Totul se plateste mai devreme sau mai tarziu.

Adauga un comentariu