Bzi.ro

Şerban Nicolae, despre schimbările în Partidul Social Democrat

Publicat: 09 oct. 2019
228 Vizite 0 Comentarii
Editia PDF
15 Oct. 2019

Miercuri, 9 octombrie 2019, senatorul Partidului Social Democrat (PSD) Şerban Nicolae a făcut câteva precizări privind schimbările atât în partidul PSD  cât și în Guvernul Dăncila. Acesta a menţionat că a făcut o propunere încă de anul trecut de remaniere cu aprobarea Parlamentului.

Întrebat dacă ar trebui ca premierul Viorica Dăncilă să facă schimbări în modul în care conduce partidul şi Guvernul:

”Da, multe, dar le spun în interior. Nu transmit mesaje publice, dar categoric sunt multe de schimbat şi în ceea ce priveşte PSD şi în ceea ce priveşte Guvernul. De altfel, propunerea de remaniere cu aprobarea Parlamentului. Eu am propus-o domnului Dragnea din noiembrie, anul trecut. În aprilie, reuşisem să-i conving pe colegii mei că aceasta este soluţia corectă. Era vorba şi de o supleţe mai mare a Guvernului, a numărului de ministere, a posturilor guvernamentale şi de o optimizare a funcţionării. Dar rămân valabile o serie de propuneri şi de critici, pe care eu le consider justificate”, a declarat Nicolae.

Serban Nicolae SARE la gatul lui Mugur Isarescu: Un impostor calarea o banca de aur!

 

Guvernul trebuia remaniat anul trecut

Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat că a susţinut încă de anul trecut posibilitatea ca Executivul să fie remaniat cu aprobarea Parlamentului, pentru o mai mare „supleţe” a echipei guvernamentale.

„Din punctul meu de vedere, remanierea guvernamentală cu aprobarea Parlamentului, respectiv prin modificarea structurii actuale a Guvernului, este exprimată încă de anul trecut. Eu am susţinut acest lucru. Și nu din cauză că domnul Iohannis s-a situat pe poziţie de Gică contra sau de beţe în roate. Ci de faptul că e nevoie de o mai mare supleţe a echipei guvernamentale. De o formulă mult mai dinamică, mai ales că intrăm în ultimii doi ani de mandat şi lucrurile sunt într-o cu totul altă logică”, a afirmat Nicolae, la Parlament, in aprilie 2019.

El a calificat drept o culpă generală a Guvernului faptul că textele privind codurile penale nu sunt încă în vigoare.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit