Cancan

Serialul „Watchmen”, din 21 octombrie pe HBO

Publicat: 17 oct. 2019

Serialul „Watchmen”, scris şi produs de Damon Lindelof,  va avea premiera pe 21 octombrie la HBO şi pe HBO GO. Serialul a fost premiat cu Emmy pentru „Lost” şi creator al serialului HBO „The Leftovers”,

Acţiunea serialului are loc într-o realitate alternativă în care supereroii sunt consideraţi răufăcători. În ciuda acestui fapt, unii dintre ei se adună pentru a începe o revoluţie.
Serialul „Watchmen”, bazat pe romanul grafic omonim creat şi ilustrat de Dave Gibbons, are 9 episoade, iar Nicole Kassell a regizat primul dintre ele.

Din distribuţie fac parte Regina King, Jeremy Irons, Don Johnson, Jean Smart, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II, Tom Mison, Frances Fisher, Sara Vickers şi Hong Chau.

Acţiunea are loc în Tulsa, Oklahoma, la trei ani după ce a avut loc un atac rasist asupra unor poliţişti şi a familiilor acestora. Atac cunoscut sub numele de Noaptea Albă. Acum, poliţiştii poartă bandane galbene pentru a-şi proteja identităţile. Membrii grupului din spatele atacului, The Seventh Kavalry, poartă măşti alb-negre. Cu umor negru, muzică şi acţiune, „Watchmen” este o dramă care urmăreşte un grup de supereroi, care se confruntă cu probleme personale şi etice, la limita neclară dintre bine şi rău.

Serialul este produs pentru HBO de White Rabbit în asociere cu Warner Bros. Television, iar producători executivi sunt Nicole Kassell, Tom Spezialy, Stephen Williams, care este şi regizor, Joseph Iberti.

„Watchmen” va avea premiera pe 21 octombrie la HBO, de la ora 04:00. Și 20:00 pe HBO GO. Apoi un episod nou va fi disponibil în fiecare luni.loading...

Adauga un comentariu