Magazin

Servicii de închirieri auto București si Otopeni avantajoase!

Publicat: 02 sept. 2021
inchirieri auto bucuresti
September 23, 2017 Bucharest/Romania - Outside Otopeni International Airport terminal early in the morning

Serviciile de inchirieri auto Bucuresti, s-au bucurat intotdeauna de o dinamica permanenta iar diferenta dintre societatile de rent a car s-a facut prin calitatea serviciilor oferite cat si a autoturismelor oferite pentru inchiriere. În cazul în care aveți nevoie în acest moment de o firmă profesionistă, în adevăratul sens al cuvântului, care s-a facut remarcata prin transparenta si onestitatea furnizării serviciilor precum si prin ofertele avantajoase puse la dispozitia clientilor de inchirieri auto Bucuresti, noi vă putem ajuta cu o recomandare! Este vorba despre compania Automobile Expert SRL care are o experiență de 12 ani în furnizarea acestei categorii importante de servicii pe piața economică din România.

              Care sunt beneficiile reale ale colaborării cu o firmă de închirieri auto București?

              Concret, persoanele care apelează acum la serviciile de închirieri auto București furnizate de această companie, vor avea următoarele beneficii certe:

  • livrarea autoturismului la aeroport sau în orice altă locație în mod GRATUIT;
  • nu există limită de kilometri pentru nici un tip de autoturism care va fi închiriat de aici; puteți călători oricât de mult doriți cu ajutorul lui fără a plăti în plus;
  • toate autoturismele oferite spre închiriere se livrează cu RCA valabil;
  • compania vă pune la dispoziție al doilea șofer în mod GRATUIT;
  • se va sigura în mod GRATUIT asigurare de tip CASCO pentru persoane și pentru bagaje;
  • fiecare persoană care va solicita spre închiriere, o mașină de la această companie va primi tot în mod GRATUIT rovinietă și taxa de drum;
  • dacă doriți să transportați copii, compania vă oferă în mod GRATUIT scaun pentru copil;
  • de asemenea primiți GRATUIT din partea acestei companii, sistem de navigatie GPS și telefon mobil cu cartelă SIM.

 

              Compania de inchirieri auto are o politică orientată în mod direct către client

              Acest lucru este dovedit de către beneficiile enumerate anterior de care se pot bucura persoanele care solicită servicii de închirieri auto București. Este foarte importantă strategia de dezvoltare a unei companii, care este interesată si se bazeaza în primul rând pe satisfacerea nevoilor reale ale clienților, de suportul oferit pe intreaga perioada de derulare a contractului . Astfel de companii sunt de preferat în zilele noastre, când marea majoritate a firmelor doresc să obțină doar profituri mari într-un timp record de … redus.

Orice companie de inchirieri auto Bucuresti, care oferă servicii complete, facilități multiple si care arata o transparenta maxima fata de clienti, spunem noi ca reprezintă un partener foarte util, placut si în același timp de mare incredere in derularea viitoarei colaborarii. Toate aceste lucruri, cumulate, ajuta la fidelizarea clientilor de rent a car Bucuresti, care incep sa realizeze diferenta dintre o companie serioasa si de incredere pentru o buna si lunga colaborare pe viitor si o societate de inchirieri auto Bucuresti care se afla la inceput de drum si abia isi creioneaza ideile si principiile de business in domeniul inchirierilor auto.

Rețineți faptul că, persoanele care au ales să foloseasca serviciul de închirieri auto București sau de servicii de inchirieri auto Otopeni au beneficiat si beneficiaza de sprijin și consultanță 24 ore/24 ore, lucru foarte important in domeniul inchirierilor auto. Consultanța nu vizeaza doar problemele tehnice. Clienții companiei sunt consiliati și în multe alte privințe – itinerarii turistice, zone speciale de vizitat si spatii de recreere, reglementari in vigoare etc

Dacă ați călătorit timp îndelungat sau dacă vă resimțiți după o perioadă lungă de stres și de muncă asiduă, această companie vă poate trimite mașina închiriată la aeroporturile Otopeni și Băneasa inclusiv cu un șofer. Rețineți că o mașină închiriată de aici poate fi predată si în alte localități ale țarii sau în alte locații din București cat si din judetul Ilfov!

              Servicii utile și avantajoase de inchirieri auto oferite și pentru persoane juridice

              Toate serviciile de închirieri auto București puse la dispoziție de această companie se adresează și pot fi foarte utile și pentru persoanele juridice, fiind vorba aici de despre servicii de închirieri mașini pe termen lung și multe alte lucruri. Serviciile de inchirieri auto orientate catre persoane juridice pot sa fie utilizate de acestea in diferite momente ale functionarii acestora, spre exemplu:

-la inceputul activitatii, atunci cand este nevoie de conservarea capitalului pentru investitii

-in cazul proiectelor pilot

-in cazul proiectelor desfasurate pe termen scurt si in anumite zone ale tarii

-in cazul in care administrarea parcului propriu este dificila si foarte costisitoare

Nu este nevoie să investiți mult capital în parcuri auto proprii și nici nu va fi nevoie să faceți angajări în plus. Pentru solutii eficiente si dedicate, puteți contacta acum un reprezentant din partea expert-inchirieriauto.ro pentru a negocia un contract care vă poate avantaja foarte mult fiind adaptat special, nevoilor dumneavoastra de mobilitate, mai ales în această perioadă caracterizată de dificultăți economice aparute in ultima perioada.

O alta latura a acestei subramuri a serviciului de inchirieri auto Otopeni, este bineînțeles, serviciul de transfer persoane sau angajati de la si catre aeroportul Otopeni sau Baneasa atunci cand acest serviciu nu este posibil de efectuat cu resurse logistice proprii ale companiilor.

Automobile Expert SRL

Adresă: B-dul Iuliu Maniu, nr7, Clădirea Administrativă Apaca, etaj 1, Biroul 5, București 061072

Telefon: 0754 422 599

 

 

 

Adauga un comentariu