Economic Local

Servicii de pază de peste 20 mii euro, pentru următorii doi ani, la agenția care se ocupă de administrarea proiectelor de dezvoltare

Publicat: 02 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Servicii de pază de peste 20 mii euro pentru următorii doi ani la agenția care se ocupă de administrarea proiectelor de dezvoltare

Un contract în valoare de aproape 200 mii lei, plus TVA, urmează să fie semnat pentru servicii de pază a clădirilor, dar și a altor obiective ale Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est. Contractul constă în „Realizarea proiectelor sistemelor de securitate și obținerea avizelor; prestarea de servicii de pază și protecție, monitorizare și intervenție rapidă la obiectivele precizate; livrarea, instalarea, punerea în funcțiune și programarea sistemelor de securitate integrate: sistem de control acces, sistem de supraveghere video pentru obiectivele autorității contractante”, se arată în caietul de sarcini lansat de ADR Nord-Est.

Contractul va fi valabil până în 2022

Valoarea estimată a achiziției publice este de 192.247 lei, fără TVA, iar serviciile ar trebui oferite în perioada 2020-2022. Data estimată de semnare a contractului este cel târziu 28.05.2020, iar perioada de timp în care ofertantul trebuie să își mențină oferta valabilă este până la semnarea contractului de achiziție.

„Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut în condițiile respectării cerințelor documentației de atribuire”, se mai arată în caietul de sarcini realizat de reprezentanții ADR Nord-Est.

Adauga un comentariu