Eveniment-Social

Servicii Publice Iași SA cumpără pământ negru pentru gazonare! Contractul este de 55.000 euro

Publicat: 24 iul. 2020
rulouri-gazon
Servicii Publice Iași SA cumpără pământ negru pentru gazonare

Servicii Publice Iași SA cumpără pământ negru pentru gazonare. Autoritatea contractantă este dispusă să cumpere 12.000 metri cubi, cu 22.5 lei/metru cub. Altă achiziție prevede cheltuirea sumei de 80.000 euro pe semințe de gazon

Servicii Publice Iași SA  cumpără pământ negru pentru gazonare.

Achiziția este programată pentru data de 07.08.2020. Prevederea bugetară este de 270.000 lei, fără TVA, aproape 55.000 euro. Contractul se va desfășura prin intermediul unui acord-cadru ce va expira la finalul anului. Cantitatea maximă necesară de pământ este de 12.000 metri cubi. Asta înseamnă că societatea este dispusă să plătească pentru un metru cub suma de 22.5 lei. „Livrările se vor face eșalonat, în funcție de comenzile emise de beneficiar, pe toată perioada de derulare a contractului, de luni până vineri, respectând orarul: 8:00-15:00. Termenul de livrare a produselor la destinația finală este de maximum două zile lucrătoare de la transmiterea comenzii de către achizitor. Dacă la recepție se constată eventualele deficiențe cantitative și/sau calitative, acestea se vor rezolva de către furnizor în maximum 3 zile de la constatare”, sunt cerințele autorității contractante.

Servicii Publice Iași SA cumpără pământ negru pentru gazonare, urmând să fie furnizat la pepiniera din aleea Tudor Neculai

Contractul subsecvent prevede că Servicii Publice Iași SA poate comanda o cantitate de 7.000 metri cubi.

„Pământul vegetal trebuie să fie de culoare brun închis, ușor de manipulat (împrăștiere și nivelare), liber de buruieni (pir, costrei și mohor), având granulație și permeabilitate optimă pentru gazonare (indiferent dacă gazonarea se face prin însămânțare sau prin montaj rulouri de gazon), dar și pentru plantarea de flori, arbori și arbuști. Pâmântul trebuie să aibă o valoare nutritivă ridicată și o granulație constantă, recomandabil ca sursa de exploatare să fie din zona cu arbori (pădure sau livadă)”, se arată în caietul de sarcini.

Firma de amenajări spații verzi organizează altă licitație pentru achiziția semințelor de gazon

Pe data de 04.08.2020, Servicii Publice Iași SA demarează altă licitație pentru achiziția semințelor de gazon  într-un contract de aproape 80.000 euro. Semințele solicitate sunt pentru gazon expus soarelui și umbrei. Necesarul maxim este de 15.000 kilograme.

„Materialul semincer trebuie să fie curat, fără impurități și cu o putere de germinare mare (90-100 la sută). Semințele trebuie să fie uniforme. Materialul trebuie să fie format din semințe selecționate, din specii caracteristice tipului de gazon (soare, umbră, fin, sport) necesar diferitelor amenajări în parcuri, scuaruri, aliniamente stradale. În compoziția sa trebuia să fie utilizate semințe de specii de ierburi rezistente la clima noastră. Produsul va fi însoțit de: declarație de conformitate, de fișa tehnică a produsului și garanția produsului care trebuie să fie de minimum 3 ani de la data livrării”, sunt condițiile de livrare.

Adauga un comentariu