National

Sfârșit dramatic pentru o femeie din Gorj. A fost omorâtă de mai mulți câini ciobănești

Publicat: 30 apr. 2020

Sfârșit teribil pentru o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comună Crasna,Gorj. Aceasta a murit după ce a fost atacată de mai mulţi câini din rasa ciobănesc carpatin, care aparţin unui cioban care îi lăsase liberi, a informat, joi, 30 aprilie 2020, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu.

„În această dimineaţă (joi dimineaţă n.r.), poliţiştii au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, despre faptul că pe un teren agricol, de la marginea satului Stânceşti, comună Muşeteşti, a fost găsită decedată o femeie care prezintă muşcături de animal, posibil câine.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că victima ar fi o femeie de 41 ani, din comună Crasna. Din primele verificări se pare că aceasta, în timp ce se deplasa către o grădină, ar fi fost atacată de câinii (din rasa ciobănesc carpatin), aparţinând chiar apelantului, care este cioban şi îi lăsase liberi”, a precizat Miruna Prejbeanu.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările continuând.

Adauga un comentariu