National

Sfârşit tragic pentru un bărbat din Dâmboviţa ce a căzut într-o fântână adâncă de 8 metri

Publicat: 28 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sfârşit tragic pentru un bărbat din Dâmboviţa ce a căzut într-o fântână adâncă de 8 metri
Un bărbat din Iași a murit după ce a căzut într-o fântână adâncă

Miercuri seara, 27 iulie, un bărbat de 77 de ani a murit după ce a căzut într-o fântână din comună Ulieşti, judeţul Dâmboviţa. Din nefericire, echipajele de intervenţie sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru bărbatul ce a căzut în gol opt metri.

Deocamdată nu se cunoaște cum s-a produs nefericitul incident.

Un bărbat din Dâmboviţa a murit după ce a căzut într-o fântână adâncă de 8 metri

Pompierii au intervenit miercuri seară, 27 iulie, în Uliești, județul Dâmbovița pentru a salva un bărbat în vârstă de 77 de ani care a căzut într-o fântână. La locul tragicului incident au fost mobilizate echipaje de pompieri de la Gardă Vișina, Detașamentul Găești și o autospecială de descarcerare de la Detașamentul Târgoviște.

De altfel, pentru asigurarea asistenței medicale de urgență a intervenit un echipaj de paramedici de la Detașamentul Găești și un echipaj de la SAJ Dâmbovița.

Cu toate că pompierii au reușit să îl scoată în scurt timp pe bărbat din fântână, din nefericire, acesta nu a putut fi resuscitat și a fost declarat decedat. Menţionăm că fântâna în care a căzut acesta avea o adâncime de aproximativ 8m și un diametru de 1m.

Până în acest moment nu se cunoaşte cum a căzut bărbatul în fântână.

Trei oameni din Mureş au murit într-o fosă septică

De asemenea, amintim tragicul incident de săptămâna trecută din localitatea Sărățeni din Mureș, în care primarul din comună, fiica lui dar și un vecin au murit după ce au coborât într-o fosă septică. Aceștia au rămas fără oxigen și au intrat în stop cardiorespirator. Totodată, și proprietarul fosei era cât pe ce să păţească la fel, dar, din fericire, medicii au reușit să îl salveze.

Alarma s-a dat după ora 19:00, când s-a anunțat că patru oameni au rămas captivi într-o fosă septică, adâncă de 3 m. Proprietarul, un vecin, primarul din localitate și fiica acestuia au coborât rând pe rând, în încercarea de a se salva unul pe altul, însă nici unul nu a mai reușit să iasă.

Misiunea de salvare a echipajelor de intervenție a fost extrem de dificilă, deoarece pompierii au avut nevoie de un buldoexcavator și au chemat în sprijin și alpiniștii.

”Intervenția a fost îngreunată de spațiul foarte îngust de intrare în fosa septică, însă victimele au fost extrase în scurt timp de către echipajele prezente la fața locului” a declarat Valeria Georgiana Oltean, purtător de cuvânt ISU Mureș.

”Toate patru în stop cardiorespirator, am început resuscitarea, inclusiv elicopterul a fost chemat. Prima victimă scoasă a fost transferată la spital, celelalte trei, din păcate, după 50 de minute, a fost declarat decesul”, a spus și Bogdan Pasteucă, medic specialist.

Prima persoană scoasă din fosă a fost chiar proprietarul, caruia i-au fost aplicate imediat manevre de resuscitare, iar după câteva minute, medicii au reușit să îl readucă la viață. Bărbatul a fost transportat apoi la spital cu elicopterul, fiind singurul supraviețuitor. Pentru celelalte trei persoane nu s-a mai putut însă face nimic. Primarul Biro Csaba din Sărățeni, judeţul Mureş, care a murit, se ocupa de localitate din anul 2016, iar fiica sa avea 32 de ani, se căsătorise anul trecut și avea un bebeluș de doar câteva luni.

Acum însă, un tragic incident a avut loc în Dâmbovița, unde un bărbat a murit după ce a căzut într-o fântână adâncă de 8 metri.

Adauga un comentariu