National

Sfârșit tragic! Un tânăr și-a pierdut viața și alți doi au fost răniți. Tot mai multe accidente pe drumurile din România

Publicat: 08 mai 2021

Tot mai multe accidente au loc pe drumurile din România. Șoferii tineri calcă pedala de accelerație, iar de multe ori se ajunge la o tragedie. Un astfel de accident a avut loc chiar în ziua de Paște, iar un tânăr de numai 19 ani și-a pierdut viața.

Accidentul s-a produs duminică după amiază, în jurul orei 15.30, pe DN1A, în zona Teișani. Conform IPJ Prahova, un conducător auto în vârstă de 22 ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un copac.

În urma impactului, unul dintre pasagerii autoturismului, un tânăr de 19 ani a decedat. Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Iar alți doi pasageri în vârstă de 25 și 30 de ani au fost asistați la fața locului, fiind la rândul lor transportați la UPU.

Tragedia a stârnit reacția multora și un semnal de alarmă a fost tras. Se pare că șoferul mașinii depășise cu mult limita de viteză, iar acest lucru a stat la baza tragediei.
Tot mai multe accidente pe drumurile din România.

Astfel de accidente sunt tot mai dese. Șoferii tineri nu țin seama de reguli, calcă pedala de accelerație, iar într-un astfel de context tragedia este la doar un pas. Cei care ură la volanul mașinii trebuie să fie conștienți de riscuri și mai ales atunci când au în mașină și pasagerii. Urmările brute ale unei astfel de strategii au fost prezentate și subliniate de un jurnalist.

„De fapt, mai corect spus, i-ai omorât sau i-ai mutilat pe viață. Erau prietenii tăi, cei cărora voiai să le demonstrezi ce minunăție de șofer ești și ce mașină mișto și puternică ai, de parcă tu ai construit-o. Sigla de pe capotă îți dă aripi. Nu știai exact cine primește aripile, așa că tocmai i-ai pricopsit pe prietenii tăi cu ele. Cum suporți asta? O să ai ani buni să o digeri, în liniște, ei în loc luminat și cu verdeață, tu în loc răcoros și cu gardieni, la sectorul meditativi.

Stai liniștit, pentru că și după ce ieși de acolo, tot nu scapi. Coșmarul o să te urmărească toată viața, familiile lor la fel, conștiința (dacă există) te va urmări și ea. Și pentru ce? Ce ai demonstrat? Cumva că orice prost poate să apese o pedală de accelerație? Asta știam toți deja.”, a scris Claudiu Vasilescu, observatorulph.ro.





Adauga un comentariu