Cancan

Sfâșietor! Ce scrie pe coroana adusă de mama Cristinei Țopescu, la capela Cimitirului Bellu

Publicat: 15 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Durere mare în familia Cristinei Țopescu! În urmă cu doar câteva minute, mama regretatei jurnaliste a ajuns la capela Cimitirului Bellu, sfâșiată de durere. Cu ochii în lacrimi, a venit pentru a-i aduce fiicei sale un ultim omagiu.

Mama Cristinei Țopescu a venit pentru a-și plânge fiica pentru ultima dată. Nu există pe lume durere mai mare ca cea pe care o poate simți un părinte, atunci când își conduce copilul pe ultimul drum. Îmbrăcată în haine de doliu, mama Cristinei Țopescu a adus o coroană pe care a scris un mesaj sfâșietor, care îți face pielea de găină.

„Iubirea vieții mele. Mămica” este mesajul tulburător pe care l-a scris mama Cristinei Țopescu, pe coroana pe care a adus-o pentru a o depune la căpătâiul fiicei sale.

La capela Cimitirului Bellu și-au făcut apariția foarte puține persoane, în ciuda tuturor celor care susțin că i-au fost prieteni regretatei jurnaliste. Printre oamenii care au venit pentru a-i aduce acesteia un ultim omagiu se numără și Andreea Berecleanu, care i-a adus o coroană din trandafiri roșii, cu un mesaj dureros: „Drum Luminos” a scris prezentatoarea tv, pe panglică.

Cristina Țopescu va fi incinerată mâine

Familia Cristinei Țopescu a transmis prin intermediul unui comunicat faptul că jurnalista și-a dorit să fie incinerată. Acest lucru se va întâmpla mâine, iar urna cu cenușă va ajunge în Oradea, acolo unde locuiește mama Cristinei Țopescu, în prezent.

Adauga un comentariu