Cancan

”Sharon Stone” de România și-a făcut transplant de față 

Publicat: 17 feb. 2020

Una dintre cele mai apreciate femei de afaceri din România arată complet diferit după ce s-a lăsat pe mâna unui chirurg estetician. Renert Gad este doctorul care a făcut-o pe Maria Păuna (supranumită Sharon Stone a României) să întinerească în doar câteva ore.

Maria Păuna (47 de ani) este fără doar și poate una dintre cele mai curtate femei din România. Pe lista bărbaților care i-au ”picat” la picioare s-a aflat și fotbalistul Adrian Cristea. Relația dintre cei doi nu a durat decât câteva luni, cu toate că ”Prințul” s-a grăbit să-i facă inclusiv cunoștință Mariei cu Rania, fiica sa din relația cu Denisa Nechifor.

„Cu iubitul trebuia să mă mărit, să-mi fac naş, nu am iubit. Nu şi nici nu a fost nimic atât de intens, atât de… nu ştiu cum să mă exprim. Din păcate eu sunt toată ziua în studio. Munca este pentru mine non-stop. Dacă reuşeşti să îţi faci timp, o relaţie asta presupune. Perioada asta pentru mine este groaznică, cruntă. (…) Asta este important pentru mine, admiterea fiului meu. M-a rugat apoi să fiu atentă la el, să fiu concentrată pe el şi şcoala„, a spus Maria Păuna într-o emisune TV.

Maria Păuna este unul dintre cei mai cunoscuţi make-up artişti, multe vedete internaţionale (Sting, Alanis Morisette) trecând pragul salonului “Studio de sprâncene”. Şi-a deschis primul salon în anul 2009, iar de atunci afacerea a crescut în fiecare an. În medie, pe zi, câştigă cel puţin 800 de euro, doar din aranjarea sprâncenelor.

După această despărțire nimeni nu a mai știut nimic despre viața personală a Mariei Păun. Cert este că ”regina sprâncenelor” și-a dorit o schimbare radicală de look, iar asta a însemnat o operație estetică la nivelul feței, un lifting care a întinerit-o cu 20 de ani! De procedură s-a ocupat chirurgul Renert Gad, foarte apreciat printre vedetele din România.

Adauga un comentariu