Eveniment-Social

Show marca Holograf la Tiki Nights! „Să nu-mi iei niciodată dragostea…” pentru muzică bună!

Publicat: 22 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Show marca Holograf la Tiki Nights Să nu-mi iei niciodată dragostea... pentru muzică bună
Show marca Holograf la Tiki Nights vineri, 22 iulie 2022

Vineri seară se anunță un show marca Holograf la Tiki Nights. Dan Bittman transmite că abia așteaptă să ajungă în fața petrecăreților. Surpriza serii vine de la Iași și este Arty Violin. Artistul ieșean este foarte apreciat pentru mixurile „hot” pe care le face

Se pregătește pentru vineri seară un show marca Holograf la Tiki Nights. Noaptea va fi una incendiară, deoarece organizatorii și-au propus ca acest eveniment să aibă un vibe de festival. After-party-ul se anunță a fi la superlativ, deoarece Arty Violin va veni să facă un show de zile mari. Artistul ieșean este cunoscut pentru mixurile „hot” pe care mulți DJ le pun în cluburile din Iași și nu numai.

„Fecioarele” se pregătesc de un show marca Holograf la Tiki Nights!

Se anunță o noapte plină de iubire, vineri, 22 iulie 2022, la Tiki Nights. Organizatorii își propun să fie o seară cu iz de festival pentru cei mai înrăiți fani de muzică bună.

Consacrata trupă Holograf va veni să ofere un show de senzație pentru tinerii petrecăreți și frumoasele „fecioare” din cea mai renumită locație de distracție din Iași. Dan Bittman le-a transmis fanilor săi din Iași că îi așteaptă să vină la Tiki Nights pentru un concert cum numai Holograf poate susține.

Organizatorii anunță un spectacol de zile mari, care va da un vibe de festival. Holograf va cânta cele mai cunoscute hit-uri, iar, după aceea, Arty Violin va continua cu cele mai explozive mixuri.

Cei care vin weekend de weekend la evenimentele Tiki Nights știu că aproape în fiecare seară vine câte o mireasă „furată”. Organizatorii se așteaptă la o „invazie” de mirese, venite să se laude că au primit deja inelul.

Arty Violin va întreține atmosfera pe mixuri amețitoare

Arty Violin este un artist ieșean care activează în domeniu de peste 20 de ani. Acesta a absolvit Conservatorul și cântă la mai multe instrumente, printre care vioara, pianul și chitara.

Adrian Grădinaru este numele lui real, iar acesta împletește viața de profesor cu cea a remixurilor muzicale. Ieșeanul are succes pe canalul său de YouTube, unde are peste 15 mii de subscriberi.

„Evenimentele Tiki Nights încurajează, de câțiva ani, artiștii locali. Unul dintre «prietenii» locației, pe care îi chemăm cu drag de fiecare dată, este Adrian Grădinaru”, transmit reprezentanții Tiki Nights.

Conținutul pe care Arty Violin îl creează este divers, de la concerte live de vioară clasică, la concerte de club, concerte de tip cafe-bar și evenimente de etichetă. Acesta va veni la Tiki Nights cu un program în care va alterna ritmuri rock, house și pop.

Organizatorii concertului promit o noapte la superlativ și își propun să îmbine atmosfera de festival în toată regula cu distracția și spiritul petrecerilor de altădată. Nu vor întârzia să apară cele mai îndrăgite șlagăre românești, iar petrecăreții sunt bineveniți să descopere zonele cu tematică unică, pregătite în toate colțurile locației în aer liber.

Seara de vineri anunță un show marca Holograf la Tiki Nights și un after-party de zile mari, cu ritmurile mixate ale lui Arty Violin.

grafica afis arty violin la tikinights
Va fi un afterparty de senzație cu ritmurile unice ale lui Arty Violin
Adauga un comentariu