Local

Și-a înjunghiat iubita pentru că nu i-a răspuns la salut! „Doar am înțepat-o un pic”

Publicat: 24 oct. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Și-a înjunghiat iubita pentru că nu i-a răspuns la salut Doar am înțepat-o un pic
Un bărbat din satul Bursuci, județul Vaslui, va trebui să stea departe de casă timp de șase luni, cel puțin

Un bărbat din satul Bursuci, județul Vaslui, va trebui să stea departe de casă timp de șase luni, cel puțin. Împotriva sa a fost emis un ordin de protecție, cea care a făcut demersul fiind chiar propria iubită

Ultimul episod violent s-a lăsat cu amenințări și lovituri de cuțit în plină stradă. Deși femeia a pus capăt relației de mai bine de jumătate de an, gelozia l-a făcut pe individ să acționeze într-un asemenea mod.

Și-a înjunghiat iubita cu care voia să se împace

Un vasluian era la un pas să comită o tragedie după ce și-a înjunghiat iubita care se despărțise de el în urmă cu aproximativ 6 luni. Se pare că individul orbit de gelozie dorea să se împace cu aceasta, drept urmare, pe data de 17 octombrie, a urmărit-o și a scos cuțitul la înaintare din cauza faptului că nu i-a răspuns la salut.

„Victima a pus capăt relației în urmă cu 6 luni, din cauza atitudinii pârâtului care exercita acte de violenţă fizică şi o dădea afară din casa părinţilor lui, în care locuiau. Deşi victima s-a mutat, fiind găzduită de un consilier din sat, agresorul a început să o urmărească, dorindu-şi, după cum singur declară, reluarea relaţiei.

În noaptea de 17 octombrie 2022, victima se întorcea de la locul de muncă din satul Bursuci. Pe drum a fost ajunsă de inculpat, care s-a enervat din cauza faptului că victima nu i-a răspuns la salut, motiv pentru care a lovit-o în braţul drept cu un cuţit pe care îl purta asupra sa. Lovitura i-a provocat victimei o plagă tăiată, din cauza căreia a fost transportată la Unitatea Primiri Urgenţe Bârlad, astfel cum dovedesc înscrisurile medicale de la dosar. Strigătele de ajutor ale victimei au fost auzite fetele sale, care veneau în întâmpinarea mamei lor, după cum reiese din declaraţiile de la dosar.

A continuat să ameninţe atât victima, cât şi fetele că «le va face buzunar» şi nu s-a calmat nici la încercările de atenuare a conflictului făcute de acestea din urmă. Femeile au fost nevoite să fugă şi să se refugieze în curtea unui vecin”, precizau magistrații ieșeni.

Bărbatul a recunoscut fapta și a dat de înțeles anchetatorilor că nu a făcut nimic grav.

„În faţa instanţei, intimatul agresor a recunoscut actele de violenţă, arătând că «doar a înţepat-o un pic» din cauza geloziei, din câte se pare”, menționau magistrații ieșeni.

Soț bătăuș, pedepsit de magistrați

Recent, un soț bătăuș a fost pedepsit de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi. Individul s-a ales cu o condamnare de 2 ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost găsit vinovat de infracțiuni ce țin de violența în familie. Acesta nu are antecedente penale și a arătat că regretă întâmplarea.

Femeia ar fi avut ordin de protecție împotriva lui, însă nu i-a fost de folos.

Ieșeanul violent ar fi mers la ea acasă, în mod repetat, ca să o bată și să o amenințe. Astfel, judecătorii ieșeni l-au condamnat recent pe bărbat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru infracțiuni de violență în familie, nerespectarea măsurilor dispuse în ordinul de protecţie și amenințare.

Comentarii
Adauga un comentariu