International

Şi-a înscenat răpirea în ziua nunţii. Ce riscă bărbatul

Publicat: 17 ian. 2020

Un bărbat din Columbia şi-a înscenat răpirea pentru a nu se căsători. Mirele nu este la prima astfel de strategie. Incidentul a mobilizat un număr uriaş al forţelor de ordine în oraşul columbian Pitalito. În urma planului său, bărbatul riscă circa şase ani de închisoare, fiind acuzat de falsă răpire.

Prietenii bărbatului în vârstă de 55 de ani au sesizat poliţia despre pretinsa sa răpire, incident petrecut weekend-ul trecut în oraşul Pitalito din sudul Columbiei.

Aceştia au povestit întreaga scenă în care doi bărbaţi înarmaţi au sosit pe motociclete şi l-au răpit pe mire, cu doar câteva ore înainte de propria nuntă.

Autorităţile au demarat o operaţiune de urmărire şi au restricţionat accesul tuturor ieşirilor rutiere din oraş. Oamenii legii l-au găsit pe mire într-o locuinţă ce aparţine unei rude a acestuia, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Prietenii, fiind cei care au apelat numărul de urgenţă sesizând falsa răpire, şi-au recunoscut vina. Tovarăşii au minţit susţinând că au vrut să-l ajute pe bărbat, care „nu dorea să aibă de-a face cu căsătoria”, a relatat cotidianul El Tiempo.

Este a doua oară când mirele îşi înscenează răpirea pentru a scăpa de căsătorie.

Individul nu a scăpat de punerea sub acuzare. Inițial, forţele de ordine au hotărât să nu îl pună sub acuzare penală, însă după doar 24 de ore s-au răzgândit. Aşadar, bărbatul riscă să primească 6 ani de închisoare, scrie El Tiempo.loading...

Adauga un comentariu