Local

Și-a urcat nepotul în microbuzul școlar, iar mai apoi a murit într-un cumplit accident rutier petrecut la Iași. Medicul ajuns la fața locului: „Avea leziuni incompatibile cu viața”

Publicat: 10 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Și-a urcat nepotul în microbuzul școlar iar mai apoi a murit într-un cumplit accident rutier petrecut la Iași. Medicul ajuns la fața locului Avea leziuni incompatibile cu viața
O femeie a murit izbită de o mașină, la scurt timp după ce și-a lăsat nepotul la microbuzul școlar

Încă un accident rutier mortal la Iași. O bunică a murit izbită de un autoturism, la scurt timp după ce și-a lăsat nepotul la microbuzul școlar. Leziunile pe care le-a suferit după impact au fost incompatibile cu viața

Accident rutier mortal la Iași. O femeie a murit izbită de o mașină, la scurt timp după ce și-a lăsat nepotul la microbuzul școlar. Totul avea să se întâmple în comuna ieșeană Ciohorăni ieri dimineața. Maricica Barban se îndrepta spre casă, când, la un moment dat, a fost lovită de un autoturism condus de o femeie. Impactul a fost extrem de puternic, iar leziunile pe care Maricica Barban le-a suferit au fost extrem de grave. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112, iar în scurt timp la locul accidentului a ajuns un echipaj medical. Medicii au inițiat manevrele de resuscitare, însă au renunțat, pentru că leziunile pe care le-a suferit au fost practic incompatibile cu viața.

A murit într-un cumplit accident rutier

Medicii ajunși la fața locului au precizat că, în urma impactului, capul femeii a fost zdrobit.

„Femeia în vârstă de 60 de ani a suferit un politraumatism prin accident rutier. A fost găsită în stop cardiorespirator și avea leziuni incompatibile cu viața. S-a observat un traumatism cranio-cerebral sever și o fractură de coloană cervicală”, au precizat medicii ieșeni.

Femeia a rămas decedată la fața locului, iar polițiștii ieșeni au deschis o anchetă.

„În această dimineață, 9 mai anul curent, în jurul orei 07:00, polițiștii rutieri au fost sesizați prin SNUAU 112 despre un accident rutier care a avut loc pe DN2, în afara localității Ciohorăni. Din cercetările efectuate la fața locului, a rezultat faptul că un auto condus de o femeie ar fi acroșat mortal un pieton. Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au precizat ieri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Polițiștii trebuie să afle cine este vinovat de producerea accidentului

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior se vor stabili cauzele decesului, cu toate că lucrurile sunt destul de clare. În tot acest timp, polițiștii ieșeni trebuie să afle ce s-a întâmplat și cine se face vinovat de producerea accidentului. Duminică, în jurul prânzului, un alt accident rutier grav s-a petrecut la Iași. Șoferul unui autoturism marca Opel ar fi pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un microbuz. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor.

La fața locului, au ajuns mai multe echipaje medicale și polițiștii rutieri. În urma impactului, au fost rănite cinci persoane. La Schitu Duca, a început o luptă contracronometru pentru salvarea persoanelor implicate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav, deși se putea petrece o tragedie. Martorii au precizat că șoferul autoturismului marca Opel ar fi vinovat de producerea accidentului, însă asta urmează să stabilească polițiștii ieșeni.

Dosar penal în urma accidentului rutier de la Schitu Duca

Oamenii legii urmează să stabilească cine este vinovat de producerea accidentului.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Schitu Duca, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții inspectoratului de poliție județean Iași.

Traficul în zonă a fost blocat mai mult de o oră, timp în care polițiștii au făcut măsurători. Martorii au precizat că impactul s-ar fi produs la peste 100 de kilometri pe oră. Acul kilometrajului s-a oprit la autoturismul Opel la aproape 100 de km pe oră.

Adauga un comentariu