Sport

Și Cosmin Olăroiu se implică în lupta împotriva COVID-19 din România! Gestul superb pentru medicii de la „Victor Babeș”

Publicat: 21 mart. 2020

Pandemia de COVID-19 este o problemă reală care dă mari bătăi de cap și medicilor din România. Multe personalități din lumea sportului s-au implicat în lupta împotriva coronavirusului, iar una dintre acestea este Cosmin Olăroiu, antrenorul lui Jiangsu Suning.
Tehnicianul în vârstă de 50 de ani va dona 100 de porții de mâncare în fiecare zi staff-ului medical de la spitalul „Victor Babeș” din București, iar acest lucru a fost dezvăluit chiar de managerul spitalului, doctorul Emilian Imbri.

„Primăria Capitalei a pus la dispoziția spitalului nostru un hotel, unde în fiecare zi, cu transport asigurat, cei care lucrează la noi merg și rămân peste noapte. Dimineața și seara ei mănâncă la hotel. Prânzul este asigurat de un sponsor care se numește Cosmin Olăroiu! Ne-a întrebat cum ne poate ajuta și ne-a oferit această sponsorizare de masă pentru o sută de persoane pe zi.
Ne-a spus că peste această sponsorizare ne ajută cu orice altceva am avea nevoie. Alături de dumnealui au mai venit și alte persoane să ne sponsorizeze”, a spus doctorul Imbri pentru România TV.

Campionatul Chinei va fi reluat pe data de 18 aprilie

Primul campionat care se va relua, cu toate că pandemia de coronavirus se află în toi, este chiar China, acolo unde antrenează și Cosmin Olăroiu. Potrivit Daily Mail, Federația de Fotbal din China a stabilit data de 18 aprilie drept momentul în care se va juca primul meci după această perioadă.
Interesant este că multe echipe din China s-au dus în alte țări, precum Emiratele Arabe Unite sau Spania, pentru a se feri de boală, iar acum se grăbesc să se întoarcă tocmai pentru a nu lua virusul din acele țări în care s-au deplasat.

O parte din jucători a revenit deja. Acum, virusul este sub control, iar numărul îmbolnăvirilor, în regres în China, țara unde a izbucnit focarul de COVID-19. Cu toate acestea, la revenire, toți jucătorii vor intra 14 zile în carantină înainte de a reîncepe să joace, iar medicii echipelor susțin că aceștia ar putea să mai resimtă ușoare dureri de cap.
Inițial, prima ligă din China era programată să înceapă pe 22 februarieloading...

Adauga un comentariu