Cancan ultimă oră

Silviu Prigoană a avut o reacție la cele spuse de fosta lui soție. Acesta i-a dat replica: „O prostie fără margini”

Publicat: 03 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Adriana Bahmuțeanu a deschis recent cutia Pandorei, dând detalii despre mariajul încheiat cu Silviu Prigoană. A spus că nu ea a intentat cele cinci divorțuri, ci doar pe ultimul și că i-a luat ani să-și învețe lecția și să înțeleagă că nu mai avea cum să tragă de o căsnicie moartă.

Mai mult, a spus că mariajul lor nu avea cum să meargă, chiar dacă a existat iubire, pentru că fostul ei soț, Silviu Prigoană, era dominator, iar ea nu se simțea deloc bine acasă.

Silviu Prigoană îi dă replica Adrianei Bahmuțeanu

Acum, Silviu Prigoană a avut o reacție la cele spuse de fosta lui soție. Acesta i-a dat replica acid, ca de obicei, pe un post TV.

„Eu consider că este un subiect mort, închis demult, care nu mai face interes pentru nimeni și, ținând cont că sunt doi minori în discuție, nu cred că e în regulă să faci diferite afirmații publice, adevărate sau neadevărate, nu contează, pentru că lezezi imaginea copiilor până la urmă.

Dar mă rog, fiecare e înregistrat cu o anumită cantitate de minte, nu toată lumea gândește la fel și nici nu ar fi frumos, ar fi monoton”, a spus Silviu Prigoană la Antena Stars.

Silviu Prigoană: „E foarte tare declarația!”

Chiar dacă subiectul e închis, după părerea lui, mai cu seamă că el s-a recăsătorit, iar Adriana Bahmuțeanu e pe cale să o facă, afaceristul a continuat.

„Nu știu ce să spun, mă bucur să sunt dominator, am aflat o informație care îmi lipsea din CV, am uitat că sunt dominator. E o prostie fără margini orice declarație, după 10 ani de zile ți-ai adus aminte că te-ai măritat cu un dominator, e foarte tare declarația. Dacă dânsa are ceva comentarii pe un subiect închis de 10 ani, e fix problema dânsei, eu nu am ce să comentez”, a mai adăugat omul de afaceri.

Ce dezvăluiri a făcut Adriana Bahmuțeanu despre mariajul cu Silviu Prigoană

Anterior, Adriana Bahmuțeanu a povestit cum fostul soț îi intenta divorț după divorț, dând-o afară din casă, după care, la câteva luni distanță o căuta și se împăcau, recunoscând că nu putea să-i spună ”nu”.

„Nu am divorțat eu. Este o percepție greșită. Fostul meu soț îmi intenta divorț și tot el venea să ne împăcăm. Nu a fost nicio regie. A fost o relație de timp elastic. O relație toxică, e adevărat.

Eu nu am intentat divorț. Eu doar ultimul divorț l-am intentat, care s-a desfăcut din vina lui. Eu am fost femeia tolerantă care mă trezeam dimineața. Mă suna soțul meu și îmi zicea, vine poștașul cu citația de divorț. Trebuia să plec, că na, eram în divorț. Plecam la mine acasă. Îmi spunea „hai, pleacă”.

După câteva luni, mă căuta să ne împăcăm. Și nu puteam să-i rezist. Făcea ce făcea și ne împăcăm”, a povestit ea, explicând și că actualul logodnic, George, este la curent cu toate acestea.

Adriana Bahmuțeanu: „Oamenii nu se schimbă”

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că ea a făcut tot posibilul să salveze căsnicia, însă totul a fost în zadar.

„Aveam în mine un sâmbure care zicea că pot să îmi salvez căsnicia. Nu se schimbă nimic. Oamenii nu se schimbă. El m-a dominat mereu prin felul lui de a fi. (…)

Nu mă simțeam bine la mine acasă. Nu puteam să mă consult cu el. Nu aveam un umăr pe care să plâng. Nu vreau să mai vorbesc despre acest subiect. Eu nu dezgrop morții. Am avut câteva sute de cereri, plângeri, procese”, a continuat Adriana Bahmuțeanu.

Adauga un comentariu