Cancan ultimă oră

Silviu Prigoană, plângere penală împotriva Adrianei Bahmuțeanu: „Copiii mei mănâncă zilnic, nu o dată pe lună”

Publicat: 25 ian. 2022
Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu
Războiul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu nu s-a oprit

Războiul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu nu s-a oprit. Bărbatul i-a făcut plângere penală fostei sale soții. Dacă va fi găsită vinovată, Bahmu riscă de la 6 luni la 3 ani sau o amendă.
Prigoană o acuză pe Bahmu că a întârziat cu plata pensiei alimentare pentru copiii pe care îi au împreună.

Adriana Bahmuțeanu nu și-a respectat obligațiile

Acesta a punctat în declarație că Adriana Bahmuțeanu nu și-a onorat obligațiile legale pe care le are față de minori.

„Copiii sunt la mine de 3 ani iar ea a uitat să-și plătească obligațiile. Legea prevede mai multe, în afară de a treia parte din venituri pentru doi copii: trebuie să susții copiii, întreținerea lor și așa mai departe.
În 3 ani de zile a trimis 5.000 de lei și asta după ce am depus o altă plângere penală, ca să justifice că ea plătește. Iar deunăzi am mai primit 1.000 de lei. Ea a justificat că nu are venituri, iar legea spune că dacă nu ai venituri, trebuie să plătești a treia parte din venitul minim pe economie. Doar că dânsa, din greșeală, a candidat la Primăria Sectorului 1, unde și-a depus o declarație de avere, în care a scris că a avut 64.000de lei într-un an.”, a spus Silviu Prigoană pentru WOWbiz.ro.

Ce i-a transmis Silviu Prigoană fostei sale soții

Bărbatul a mărturisit că nu este supărat pe Adriana Bahmuțeanu, însă a decis să facă plângere penală pentru că în joc sunt banii copiilor. El își dorește ca micuții pe care îi are cu Adriana Bahmuțeanu să beneficieze de tot ce este mai bun.

„Cât au fost copiii în partea cealaltă (la Adriana. n.r.), cred că am fost singurul cetățean onest al planetei care a trimis pensia alimentară zilnic. N-a contat că e Revelion, Crăciun sau sărbătoare legală. Prin Poșta Română, cu aviz de primire, conform legii.

Copiii mei mănâncă zilnic, nu o dată pe lună. Eu nu sunt supărat pe ea, nici încrâncenat. Dar e vorba de banii copiilor. Banii de studii ai copiilor. Dacă copiii sunt deștepți și merg la facultate, nu se termină la 18 ani plata pensiei alimentare, se continuă până la terminarea studiilor”, a mai spus Silviu Prigoană.

În același timp, Bahmu zice că se simte hărțuită. Bruneta a anunțat că nu este prima dată când Prigoană îi face plângere penală. Bahmu l-a rugat pe fostul soț să se întâlnească într-un loc pentru a vorbi. Cei doi discută, momentan, doar prin notificări.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!
Adauga un comentariu