Cancan

Simon Maurer are o soție pasionată de design interior și fashion. Cum a început povestea de succes a afaceristului 

Publicat: 06 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simon Maurer are o soție pasionată de design interior și fashion. Cum a început povestea de succes a afaceristului 
Pe lângă faptul că îl sprijină în afaceri, frumoasa soție a lui Simon Maurer este pasionată de design interior, dar și de fashion

Omul de afaceri, Simon Maurer are o soție ce i-a fost sprijin în momentele cele mai grele. Aceasta este implicată în activitățile companiei, fiind pasionată de fashion și design interior. Bazele brand-ului „Maurer Imobiliare” au fost pune în 2006, când bărbatul era acoperit de datorii.

Cu toate că a fost la un pas să nu își atingă visul din cauza crizei financiare, Simon Maurer a trecut și peste acest impas. Un alt om de afaceri ce și-a construit compania pas cu pas este și Dan Ostahie.

Simon Maurer are o soție de succes ce îi este alături în afaceri

Simon Maurer a început povestea brand-ului „Maurer Imobiliare” în 2006, după ce a achiziționat un teren pe care urma să construiască primul proiect imobiliar. Cu timpul, afacerea a început să prospere, compania devenit din ce în ce mai cunoscută. Într-un interviu, Simon Maurer a menționat că trăsăturile ce l-au ajutat să contureze brand-ul sunt curajul, modestia și credința. Mai mult de atât, omul de afaceri a precizat că nu s-a lăudat niciodată cu reușitele sale.

„Eu, Simon Maurer, nu m-am fălit niciodată cu meritele și realizările mele. O idee poate fi a unei persoane, însă pentru ca ea să fie pusă în practică și să capete contur este nevoie de o echipă. Este foarte important să fii modest și să privești de la egal la egal oamenii cu care ai contact.”, a declarat omul de afaceri.

La fel de implicată în afacere este și soția lui Simon Maurer, Nina. Aceasta se ocupă de supervizarea îndeaproape a unor persoane ce contribuie la construirea imobiliarelor din Brașov. De asemenea, de pe site-ul companiei puteți afla că soția omului de afaceri are o sensibilitate și o delicatețe aparte, calități ce o fac să fie pe placul tuturor persoanelor ce o întâlnesc. 

Cum a început povestea brand-ului „Maurer Imobiliare”

În urmă cu mai bine de 14 ani, Simon Maurer era acoperit de datorii. Acesta era presat de faptul că s-ar putea întoarce în Germania pentru a scăpa de ele. Gândul că ar putea fi departe de familie și de țara sa, l-au impulsionat pe omul de afaceri să-și încerce norocul pe piața imobiliarelor. Pasiunea pentru domeniul respectiv a început încă din adolescență, odată cu prima casă construită. A început să se documenteze din ce în ce mai mult de ceea ce presupun imobiliarele.

„Am simțit că pot oferi și oamenilor din țara mea posibilitatea să se bucure de toate avantajele pe care le oferă o casă nouă și mi-am dorit să aduc în România toate valorile pe care am avut ocazia să le descopăr într-o țară occidentală.”, a declarat Simon Maurer.

De asemenea, omul de afaceri a menționat faptul că nu i-a fost greu să intre pe piața imobiliară din Brașov deoarece la vreme respectivă nu erau alți dezvoltatori. După ce a început construcția cartierului rezidențial, s-a confruntat cu criza financiară ce a avut efect și asupra sa. În cele din urmă, a reușit să depășească și acest hop, afacerea sa devenind din ce în ce mai prosperă. Acesta a reușit să construiască peste 100 de blocuri și să vândă peste 9000 de apartamente în cadrul a 8 proiecte imobiliare ce le-a derulat în Brașov, Sibiu, constanța, Târgu Mureș, Cluj Napoca și Sighișoara. 

Pe lângă faptul că îl sprijină în afaceri, frumoasa soție a lui Simon Maurer este pasionată de design interior, dar și de fashion. Aceasta a declarat că ambele domenii sunt o exprimare a frumosului prin care reușește să-și exprime sentimentele și personalitatea sa. Printre femeile de succes din România se numără și Cristina Bâtlan ce are o companie prosperă în domeniul modei.

Adauga un comentariu