Cancan

Simona Gherghe a fost din nou infectată cu Covid-19! Cine o va înlocui în emisiunea „Mireasa”

Publicat: 05 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Gherghe a fost din nou infectată cu Covid-19 Cine o va înlocui în emisiunea Mireasa
Simona Gherghe s-a infectat din nou cu Covid-19 după doar 4 luni

Simona Gherghe și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că s-a infectat din nou cu Covid-19. Prezentatoarea TV a precizat că la doar patru luni de când a fost în carantină, s-a îmbolnăvit din nou. Vedeta s-a testat din cauza faptului că avea câteva simptome ușoare de răceală.

Din moment ce Simona se află în carantină, Gabriela Cristea îi va ține locul în emisiunea „Mireasa – Capriciile iubirii”. După ce soția lui Tavi Clonda a anunțat că va fi din nou prezentă pe platourile de filmare, fanii săi au început să facă comparație între cele două și au precizat că nu o mai doresc pe micile ecrane.

Simona Gherghe a fost infectată pentru a doua oară cu Covid-19

Simona Gherghe s-a infectat din nou cu Covid-19 după doar 4 luni. În vârstă de 44 ani, aceasta le-a explicat telespectatorilor de ce a trebuit să lipsească de la emisiunea pe care o moderează zilnic. Din fericire, prezentatoarea TV a precizat că forma bolii este una ușoară și se află la domiciliu, în izolare. Simona și-a anunțat urmăritorii printr-un Instastory că s-a testat din cauza faptului că avea simptome ușoare de răceală. Moderatoarea a precizat că trebuia să își ia copii de la bunicii acestora și nu a dorit să riște. 

„Am COVID. După patru luni, m-am îmbolnăvit din nou. Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare până joi. Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută și sper să rămână așa. Mi-e foarte dor de copii, au rămas la bunici, la țară. De altfel, așa m-am și testat, având simptome de răceală ușoară. Știam că mergem la bunici să-i luăm pe Ana și Vlad și am zis să nu riscăm nimic. Și bine am făcut… Cam asta e! Să ne vedem cu bine”, a scris Simona Gherghe pe contul său de Instagram.

În luna februarie, vedeta a fost infectată pentru prima dată cu virusul Covid-19. La momentul respectiv, întreaga sa familie s-a îmbolnăvit. Dacă în prezent prezentatoarea TV are simptome ușoare, lucrurile nu au stat la fel și prima dată. Aceasta a povestit că starea sa s-a degradat în fiecare zi și s-a confruntat cu tuse, frisoane și dureri de gât. Deși a încercat să-și protejeze familia purtând mască în locuință, nu a reușit. În final, s-au infectat toți cu Covid-19. 

Cine îi va ține locul în emisiunea „Mireasa”

Simona Gherghe va fi înlocuită de către Gabriela Cristea. Vedeta s-a fotografiat în platoul emisiunii și le-a transmis urmăritorilor că îi va ține locul colegei sale până ce se va simți mai bine. Așadar, dacă joi prezentatoarea va ieși din carantină, atunci vineri va fi din nou pe micile ecrane. După ce frumoasa brunetă a anunțat că va fi prezentă în emisiunea „Mireasa –  Capriciile iubirii”, urmăritorii săi nu au întârziat să reacționeze. Fanii săi au început să facă comparații între cele două, iar mulți dintre ei au precizat că o îndrăgesc mai mult pe ea. 

„Mult mai bună decât Gherghe!”, „Frumoasă, deșteaptă, ochii super! Are numai calități! A fost mereu preferata mea!”, „Te rugăm să rămâi tu în locul Simonei Gherghe. Aceasta este de o răutate și aroganță de nedescris!”, au scris telespectatorii la fotografia postată de Gabriela Cristea. 

Chiar dacă Simona Gherghe s-a infectat pentru a doua oară cu Covid-19, aceasta se simte mult mai bine ca prima oară. Vedeta s-a îmbolnăvit prima oară în luna februarie și a povestit că s-a simțit foarte rău. O altă prezentatoare ce s-a confruntat cu virusul este și Mirela Vaida. Aceasta a povestit care sunt planurile sale pentru anul 2022. 

Adauga un comentariu