Cancan

Simona Gherghe a primit o lovitură devastatoare. Ce a pățit în această dimineață

Publicat: 03 iul. 2020

Simona Gherghe a anunțat, vineri dimineață, că i-a fost spart contul oficial de Facebook și că toate postările apărute în ultimele ore nu îi aparțin.

Simona Gherghe are această problemă de câteva zile. „Contul meu oficial de Facebook (cel cu peste 822.000 de urmăritori și bifă albastră) mi-a fost spart. Știu, am postat mesajul acesta și azi-dimineață, dar a dispărut. Ideea e că tot ce se postează acolo, de câteva ore, nu îmi aparține. Am sesizat deja Facebook, sper să-l recuperez cât mai repede! Până atunci, ne auzim aici și pe Instagram!”, spunea vedeta.

Fanii ei au reacționat imediat: „Ce oameni, doamne, dar ce se așteaptă să găsească pe pagina ta, mulți frustați pe lumea asta, câtă răutate”.

Simona Gherghe are un alt nume în buletin decât cel cu care se prezintă pe micul ecran! Toată lumea o cunoaște drept Simona Gherghe, una dintre cele mai importante vedete din România, prezentatoarea unei emisiuni de succes, și om de media de top, cu 18 ani de experiență în jurnalism.

Dincolo de lumina reflectoarelor însă, Simona este o persoană frumoasă, simplă, caldă, și, în special, familistă. „Am doi copii grozavi și mă simt cel mai important om din lume alături de ei. Ce putea viața să îmi ofere mai mult decât un soț minunat, o fetiță și un băiat la distanțe mici de timp? Este o împlinire incredibilă și mă simt cu adevărat privilegiată”, a povestit Simona Gherghe.

Adauga un comentariu