Cancan ultimă oră

Simona Gherghe, cu nervii întinși la maxim! Ce i s-a întâmplat în aeroport, cu puțin timp înainte de a pleca în vacanță

Publicat: 02 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Gherghe cu nervii întinși la maxim Ce i s-a întâmplat în aeroport cu puțin timp înainte de a pleca în vacanță
Simona Gherghe, cu nervii întinși la maxim

Problemele se țin scai de Simona Gherghe. Când credea poate pleca în sfârșit în vacanță, împreună cu familia, prezentatoarea TV s-a trezit blocată în aeroport. Iată ce i s-a întâmplat, chiar înainte de a se urca în avion!

După un an plin, în care a fost prezentă aproape zilnic pe platourile de filmare, Simona Gherghe a decis că este momentul să plece într-o scurtă vacanță binemeritată, alături de familia ei.

Simona Gherghe, vacanță „întârziată”

Planurile i-au fost, însă, ușor date peste cap, și asta pentru că a fost anunțată în ultimul moment, chiar în timp ce se afla în aeroport, că zborul are o întârziere de câteva ore.

Vestea nu i-a picat deloc bine vedetei, care a răbufnit la adresa companiei aeriene și a scris un mesaj pe o rețea de socializare.

„Ai făcut-o lată, lată…”, a scris prezentatoarea TV pe contul personal de Instagram.

Simona Gherghe dezvăluia că este pe punctul de a anula vacanța

Chiar înainte cu câteva zile Simona Gherghe dezvăluia că este pe punctul de a anula vacanța, pentru că fiica ei se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta spera ca micuța să-și revină, pentru a se bucura, în sfârșit, de concediul planificat.

„Situația e așa: Ana e mai bine, nu are o formă dificilă.(…) Azi-noapte n-a mai făcut febră. E vioaie, mănâncă, sper să scape repede. Noi, ceilalți, suntem bine.

Niciun simptom. Și mă rog să rămânem așa, ca să putem pleca în vacanță! Știu că sunt foarte multe cazuri de gripă, că e plin în camerele de gardă ale spitalelor de pediatrie”, spunea Simona Gherghe în urmă cu câteva zile, în mediul online.

Simona Gherghe, adevărul despre concedierea de la Antena 1

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Celebra moderatoare a emisiunii Mireasa a făcut o serie de declarații care au stârnit o mulțime de controverse. A intervenit acum pentru a clarifica lucrurile, după ce situația a scăpat de sub control.

Simona Gherghe a trăit dezamăgirea vieții ei, dezamăgire pe care, cel mai probabil, nu o va uita prea curând. Aceasta a decis să spună prietenilor ei din mediul online ce a trăit, dar și să prezinte realitatea acestei lumi pe care o trăim.

Simona a declarat că și-a dat seama că oamenii din ziua de astăzi au așteptări ciudate de la ceilalți: să facă doar ce li se zice. Dacă îndrăznești să îi contrazici, să ai păreri, vei fi chiar dat afară, pentru că nu înțeleg ce înseamnă libertatea. Simona a reușit să-și îngrijoreze urmăritorii de pe Instagram, care s-au gândit că ar vorbi despre viața profesională.

Adauga un comentariu