Cancan

Simona Gherghe o înlocuiește pe Mirela Vaida. Va prezenta show-ul Mireasa

Publicat: 04 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Gherghe o înlocuiește pe Mirela Vaida. Va prezenta show-ul Mireasa
Simona Gherghe vine la cârma unei emisiuni care în trecut a fost prezentată de Mirela Vaida

Show-ul Mireasa de la Antena 1 revine pe micile ecrane iar Simona Gherghe o înlocuiește pe Mirela Vaida la cârma acestei emisiuni. Astfel, Simona Gherghe a făcut anunțul mult-așteptat cu privire la data primei ediții.

Prezentatoarea Simona Gherghe a făcut anunțul mult așteptat cu privire la show-ul Mireasa. Fosta vedetă a emisiunii Acces Direct o să revină pe micile ecrane, după o pauză de un an și jumătate. Aceasta a mărturisit că este primul proiect de acest gen pe care îl acceptă după aproape 20 de ani.

Simona Gherghe o înlocuiește pe Mirela Vaida la emisiunea Mireasa

În urmă cu câteva zile, Simona Gherghe a făcut mărturisiri în transmisiune directă în platoul Acces Direct. Ea a oferit câteva detalii despre concurenții acestui show. Însă atunci a refuzat să anunțe momentul exact în care o să apară în fața fanilor show-ului. Cu toate acestea, ultimul mesaj al prezentatoarei de pe Facebook a bucurat multă lume.

Simona Gherghe revine pe micile ecrane începând din 5 septembrie, de luni până vineri de la ora 14:00, iar sâmbăta de la 13:30. Așadar, emisiunea Mireasa revine la Antena 1.

„Sâmbătă, 5 septembrie, premiera noului sezon, la Antena 1. Vă aștept! ❤️”, a fost mesajul postat de prezentatoare pe Facebook.

Vă reamintim că emisiunea Mireasa a fost prezentată în trecut de Mirela Vaida. Însă după ce a rămas însărcinată ultima dată, locul i-a fost luat de Diana Dumitrescu. Iar acum are loc un nou schimb de putere, la cârma emisiunii venind Simona Gherghe.

Fanii sunt în delir: „Fără Vulpița…”

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate. În acest timp am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei. Aşa că e momentul să revin pe un interval orar care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac în stilul meu. Cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune”, a mai declarat Simona Gherghe.

Diana Dumitrescu a fost exclusă de la cârma show-ului Mireasa, ceea ce nu i-a picat bine deloc. Acum încearcă să treacă peste vestea neplăcută relaxându-se pe litoral. Așa că, după această schimbare, a decis să se bucure de zilele călduroase care au mai rămas.

„Iubesc vara! Chiar şi vara această, aşa cum a fost ea, mi-a oferit clipe de neuitat! ❤️ O să mă bucur de zilele călduroase până în ultima clipă, pentru că iubesc şi nisipul şi marea… Iar amintirile create la mare sunt de neuitat!”, a fost mesajul Dianei Dumitrescu.

Dacă în trecut i-a fost luat locul la Acces Direct, acum Simona Gherghe o înlocuiește pe Mirela Vaida. Ce-i drept la un alt show, dar oricând e posibil să se producă o nouă rocadă…

Adauga un comentariu