Cancan

Simona Gherghe s-a panicat după ce a crezut că s-a infectat cu COVID-19! „Testul a venit aseară…”

Publicat: 15 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Gherghe s-a panicat după ce a crezut că s-a infectat cu COVID-19 Testul a venit aseară...
Simona Gherghe a trăit clipe de groază până ce a aflat rezultatul testului pentru COVID-19

Simona Gherghe a crezut că s-a infectat cu COVID-19 după ce fiica ei a intrat în contact cu o persoană care are coronavirus. Nu a stat pe gânduri și imediat a mers la medic pentru a se testa. Din fericire, rezultatele testelor au fost negative.

Momente cumplite în familia Simonei Gherghe după ce fiica ei a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus! Imediat cum a aflat, vedeta a mers la medic să-și facă testul. Oricum, este a doua oară când Simona Gherghe se testează pentru COVID-19, după ce a mai făcut-o și în vară.

Simona Gherghe a crezut că s-a infectat cu COVID-19

Panică pentru Simona Gherghe. Celebra prezentatoare TV le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare un moment tare neplăcut cu care s-a confruntat. Fiica sa face balet și, în urmă cu câteva zile, cei de la clubul respectiv au informat-o pe Simona Gherghe că una din colegele fiicei sale s-a infectat cu coronavirus.

Ba mai mult, în acel moment, nu au stat prea mult pe gânduri și au mers direct la medic pentru a se testa. Panica a fost cu atât mai mare cu cât, Simonei îi era foarte frică să nu-i infecteze pe concurenții de la emisiunea pe care o moderează.

De vreo două săptămâni, fiica mea a început să facă balet și luni seara ne-au sunat de la clubul respectiv și ne-au anunțat că una dintre fetițele din grupa Anei a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vă dați seama că în momentul acela au fost niște momente groaznice de panică. Ele se văzuseră toată săptămâna. Cred că în 10 minute am sunat la medicul de familie, ne-am suit în mașină și am mers să ne testăm”, a spus Simona.

Rezultatul a fost negativ

De asemenea, prezentatoarea TV susține că cele 24 de ore, până la primirea rezultatelor, au trecut foarte greu. Într-un final, testul a sosit aseară, târziu, iar rezultatele au fost negative.

Cele 24 de ore au trecut foarte greu. Testul a venit aseară, târziu și rezultatul și suntem amândouă negative. Totul este în regulă și sunt foarte fericită că este bine. O să continui să transmit emisiunea din platou, ca o măsură suplimentară de precauție, deși sunt ok și am trecut de hopul acesta”, a adăugat vedeta.

Simona Gherghe prezintă show-ul „Mireasa”

Simona Gherghe a revenit în forță pe micul ecran, fapt care nu i-a picat bine Dianei Dumitrescu. Aceasta a înlocuit-o pe prezentatoarea show-ului TV „Mireasa”.

Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei.

Iar revenirea o fac în stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua «Mireasa», am spus că nu sunt pregătită să mă întorc. Iată-mă, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!”, a dezvăluit Simona Gherghe.

Așadar, faptul că Simona Gherghe a crezut că s-a infectat cu COVID-19 a făcut-o să acționeze rapid pentru a se testa. Și acesta este un lucru bun deoarece nu și-ar fi dorit să infecteze persoanele cu care vine în contact la emisiunea pe care o prezintă.

Adauga un comentariu