Sport

Simona Halep a intrat în al doilea tur la Madrid Open! A învins-o pe Sara Sorribes Tormó în două seturi

Publicat: 30 apr. 2021

Simona Halep a intrat în al doilea tur la Madrid Open. Numărul 3 WTA a învins-o pe Sara Sorribes Tormó în două seturi, 6-0, 7-5 și își așteptă adeversara din turul doi. Adversara sa a revint de la 5-1 până la 5-5 însă Halep a făcut break-ul apoi a închis meciul.

Simona Halep, despre turneele desfășurate în pandemie: „Nu este deloc uşor”

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, a subliniat joi, în cursul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o la Madrid, că nu este „deloc uşor” să participi la competiţii în această perioadă dificilă, în care sunt impuse numeroase restricţii din cauza pandemiei de coronavirus, dar este este foarte mulţumită că turneele se pot desfăşura chiar şi în aceste condiţii, arată Agerpres.

„Da, nu este deloc uşor. Este greu să fii într-o bulă în fiecare săptămână. Dar trebuie să fim recunoscători pentru faptul că se desfăşoară aceste turnee. De fapt, este un privilegiu să joci în aceste vremuri, în aceste momente grele prin care trecem”, a declarat Halep.

„Cred că tuturor le este puţin mai greu să rămână la hotel. Dar este în regulă. Cred că se va reveni la normal în curând. Au trecut câţiva ani de când nu am simţit presiune, presiune negativă. Însă în aceste vremuri este cam greu să stai în hotel şi să vii doar pe teren. Nu te poţi relaxa în oraş, aşa cum am făcut-o înainte. Dar da, aşa cum am spus, este un privilegiu să putem juca aceste turnee mari. Aici va fi cam aglomerat, după cum am auzit. Va fi frumos. Indiferent de condiţii, aici este foarte bine”, a mai spus jucătoarea română.

Simona Halep, în vârstă de 29 ani, speră să cucerească al treilea său titlu pe zgura de la Madrid, unde s-a mai impus la ediţiile din 2016 şi 2017. Ea va debuta la turneul organizat de Ion Ţiriac împotriva unei jucătoare spaniole, Sara Sorribes Tormo (24 ani, 46 WTA), pe care a învins-o anul trecut în primul tur la Roland Garros, cu 6-4, 6-0.

Adauga un comentariu