Sport

Simona Halep a plecat spre China! Ce mesaj a avut pentru pentru Darren Cahill

Publicat: 22 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep a plecat spre China Ce mesaj a avut pentru pentru Darren Cahill

Simona Halep (28 de ani) se pregătește pentru Turneul Campioanelor, competiție care va avea loc la Shenzhen, în China. Fostul lider mondial a postat câteva fotografii pe Instagram, înainte de a părăsi România. „Gata de plecare”, a fost mesajul Simonei la una dintre fotografiile ei din aeroport. Simona Halep și-a etalat și noul ceas primit cadou de la unul dintre sponsori. Prețul de catalog al acestuia este de 52.000 de euro.

Simona Halep a avut un mesaj pentru Darren Cahill

Halep a postat și o poză alături de cei doi membri ai staff-ului ei, Daniel Dobre, antrenorul, și Teo Cercel, preparatorul fizic. Simona i-a transmis un mesaj lui Darren Cahill, cel care îi va redeveni antrenor începând cu noul sezon. „Ne vedem în curând”, i-a transmis campioana de la Wimbledon tehnicianului australian.
„Sper să fiu 100% recuperată, îmi doresc tare mult să fac o treabă bună. Am avut probleme la coloană, am făcut tratament, recuperare, sunt mai bine, am început antrenamentele de ieri (n.r.-luni), nu am avut dureri, sper să rămână așa. Încă nu știu, nu am jucat la un nivel foarte ridicat”, a declarat românca.

Halep și-a amintit că a ratat anul trecut Turneul Campioanelor, desfășurat pentru ultima oară în Singapore, tot din cauza problemelor medicale. „Nu îmi place să fac comparație pe o stare negativă, să spun așa, și anul trecut am fost accidentată și sper să fiu mai bine, anul trecut nu am reușit să joc”, a mai spus constănțeanca. Simona Halep se înscrisese inițial și la turneul de la Moscova, din această săptămână, la care a renunțat însă din cauza accidentării

Adauga un comentariu