Sport

Simona Halep a recunoscut care sunt cele mai mari provocări pe care le are la acest Australian Open

Publicat: 20 ian. 2020

Simona Halep, locul 3 mondial WTA la startul Australian Open, primul turneu de Mare Slam al anului 2020, a vorbit despre condițiile atmosferice grele la care trebuie să se adapteze în Australia, țară greu încercată de devastatoarele incendii care s-au petrecut în ultima perioadă.
Tenismena din România pregătește debutul de la Melbourne, unde va da piept cu Jennifer Brady, din SUA, meci care are loc marți, și a recunoscut că temperatura scăzută și umiditatea considerabilă reprezintă probleme deosebite pentru ea în această perioadă.

„Vreau să câștig foarte mult Australian Open, dar este foarte dificil, în special din cauza temperaturilor. Câteodată este foarte frig, nu îmi este ușor să mă adaptez la astfel de schimbări. Pentru mine a fost foarte greu să reușesc să joc în finala din 2018 din cauza umidității aerului, mi-a pus probleme. Eu trebuie doar să fiu pregătită pentru fiecare meci, doar să joc fără să mă gândesc la rezultat. Nu îmi place să pun presiune pe mine”, a spus sportiva din Constanța.

A avut doar două meciuri în acest sezon

Simona Halep a evoluat deja în două partide oficiale din noul sezon, prima câștigată cu Ajla Tomljanovici, dar a doua – pierdută în sferturile de la Adelaide, cu Aryna Sabalenka.
Românca a mai spus că se simte mult mai bine pregătită în comparație cu anul trecut, în Australia:

„Acum sunt mult mai relaxată în privința rezultatelor. Anul trecut am spus că voi avea un an mai relaxat pentru că reușisem să îmi iau de pe umeri presiunea câștigării unui titlu de Grand Slam, dar nu a fost nici pe departe mai relaxat!”, a ținut să adauge dubla campioană de Grand Slam, la Wimbledon și Roland Garros.

Marți va fi ziua în care va debuta Simona Halep la Melbourne, cu Jennifer Brady, la o ora care va fi anunțată de către organizatori.loading...

Adauga un comentariu