Sport

Simona Halep a revenit acasă după eliminarea de la Roland Garros și se gândește, în primul rând, să se recupereze fizic și mental

Publicat: 07 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep a revenit acasă după eliminarea de la Roland Garros și se gândește în primul rând să se recupereze fizic și mental
Simona Halep

Italienii de la ubitennis.com au analizat eșecul Simonei Halep, în fața tinerei jucătoare din Polonia și au evidențiat afirmațiile făcute de sportiva din Constanța, după ce a părăsit turneul parizian

Afirmațiile Simonei Halep au ajuns în presa din Italia. Jurnaliștii din „Cizmă” au reacționat imediat.
Simona Halep (29 de ani, locul 2 WTA) a părăsit Roland Garros 2020 în optimi, după ce a fost eliminată de Iga Swiatek (19 ani, locul 53 WTA), scor 1-6, 2-6. Italienii de la ubitennis.com au analizat eșecul campioanei noastre în fața tinerei jucătoare din Polonia și au evidențiat afirmațiile făcute de sportiva din Constanța, după ce a părăsit turneul parizian.

„A fost minunat să am parte de câteva meciuri pe zgură, iar faptul că am câștigat Roma este cel mai frumos moment din acest an pentru mine”, a spus Simona Halep, după eșecul cu Iga Swiatek, iar italienii au apreciat această afirmație și au scos-o în față.

„Pentru româncă, mare favorită la Roland Garros, înfrângerea a fost una neașteptată. Dacă trailerul de la Roland Garros a fost «Halep împotriva tuturor», ecranizarea a înșelat toate așteptările. Era greu de imaginat că tânăra de 19 ani va elimina prima favorită a întrecerii”, au scris cei de la ubitennis.com.

„Numărul 2 mondial a avut o atitudine constructivă, în ciuda înfrângerii:

„În ciuda tuturor experiențelor, a fost un an pozitiv pentru mine, pentru că am câștigat la Roma. Simona a mai ridicat și trofeele de la Dubai și Praga în acest sezon”, au mai scris italienii.

„Privind spre viitor, Simona Halep se gândește, în primul rând, să se recupereze fizic și mental. Când a fost întrebată despre startul sezonului următor, Halep a fost deschisă: «Am auzit de posibilitatea de a sta în carantină 14 zile după ce ajungem în Australia, dar nu ar fi o problemă. Acum e încă devreme, voi vedea atunci cum mă voi organiza»”, mai notează sursa citată.

Ce a spus Simona Halep, după ce fost eliminată de la Roland Garros 2020

Simona Halep a pierdut doar 3 partide! în 2020, cu Aryna Sabalenka, Garbine Muguruza și Iga Swiatek. Întrebată cu ce rămâne după acest an, campioana noastră a oferit un răspuns sincer.

„Sinceră să fiu, după 2020 rămân cu bucuria că am putut să jucăm tenis. M-am bucurat foarte mult de timpul petrecut aici, pe zgura de la Paris. M-am distrat, chiar dacă m-am și plictisit în camera de hotel. A fost minunat să am parte de câteva meciuri pe zgură, iar faptul că am câștigat Roma este cel mai frumos moment din acest an pentru mine (zâmbește). Când ajung acasă vreau să mă odihnesc, să mă plimb pe străzi pentru că aici am fost foarte plictisită. Voi sta cu familia mea și mă voi bucura de tot timpul liber pe care-l voi avea, pentru că sunt foarte fericită cu modul în care am jucat anul acesta, voi sărbători pentru asta, nu voi ruina totul doar pentru un meci sau două”, a spus Simona Halep.

Adauga un comentariu