Actualitate

Simona Halep apare pe lista participanților la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului

Publicat: 19 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep apare pe lista participanților la US Open ultimul turneu de Grand Slam al anului
Simona Halep apare pe lista participanților la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului

Simona Halep (31 de ani, 55 WTA) apare pe lista participanților la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care are loc între 28 august și 10 septembrie.

Organizatorii de la US Open au publicat lista participanților în cursul zilei de miercuri, cu 24 de ore mai târziu decât era stabilit inițial.

Simona Halep, pe lista participanților la US Open!

Numele Simonei Halep apare pe listă, cu un asterisc, care arată că sportiva este suspendată provizoriu pentru dopaj. Totuși, în prima listă cu participanții de la US Open, numele Simonei Halep nu apărea, ceea ce poate arăta că a intervenit o modificare în ultimele ore în situația româncei.

Simona Halep a fost audiată la Londra în procesul de dopaj la finalul lunii iunie și, în mod normal, un verdict trebuia să vină pe 13 iulie. Termenul a expirat, dar decizia instanței a întârziat să apară.

Prezența Simonei Halep pe lista cu participanții de la US Open arată că un verdict este aproape să apară și că i-ar putea fi favorabil româncei.

În acest an, deși era tot suspendată provizoriu, Simona Halep nu a apărut pe lista participanților la niciun alt turneu.

Simona Halep este suspendată provizoriu încă din luna octombrie a anului trecut din cauza unui test anti-doping picat chiar la US Open, unde în 2022 a ieșit din primul tur, după o înfrângere la Daria Snigur.

Simona Halep își încheiase sezonul 2022 din cauza operației la nas

În septembrie, cu o lună înainte să vină anunțul suspendării provizorii, Simona Halep transmitea că nu va mai concura în sezonul 2022, pentru că are nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare după operația la nas suferită.

Românca a decis să facă intervenția chirurgicală pentru a scăpa de problemele respiratorii, dar și pentru latura estetică. În acest sens, Simona Halep a făcut o rinoplastie.

Adauga un comentariu